Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fényképezd le kuton
megnézem majd csak még nem jutottam hozzá
Megjelent a MOTOMIX márciusi száma,van benne pár kossz motor
nem tetszet benne a blokk,úgy fogom bele rakni mint a 09-es bergekben van
ja meg kakukkos órám is van...ZOOZEEnak még a spájzában is motor van...a megfúrta a bazilika adomány kasszáját
kettő lova van otthonra meg plussz a szupermotyó
nem baj Zé nagy mester, egyszer talán mi is megengedhetjük magunknak a gazdagok szorakozását
vagy ezt nem te művelted? tom h neked husikád van nem suzu
miller pirosváriak ilyeneket eldobálnak látjátok
sanya mi történt a géppel?
szolj ha kell a csetényi elérhetőség, amugy honnan irsz? mert ha nincs a közelbe.....
Szerintetek mennyit kérjek a cigóktól egy pár kiló szürkevasért
The Boss
nem is akárhogy............faszán megcsinálják és elviselhető áron
Yamaha Fehér!ott is javitják!
Köszi,és azon belül vmi cím,vagy elérhetőség?

Jha tankom 20 literes,deh azért is látod nagynak mert elöl szinte belevan "épitve" mindkét oldalt egy-egy hütő.
csetény, ott javitják
Sziasztok
voltam tegnap motrozni azt majdnem lecsapott egy öreg a motorrol Integet hogy álljak meg lelassitottam mikor odaértem odaporoltam neki utánam csapott ásóval megálltam 100 méterre elmondtam mindennek
Tudoom
még most is sokan szoktak lenni...
A verpelétit azt onnan tudom, hogy innen rengetegen jártak egy idöbe. Megunták
nálunk egy tetves traktoros vérparaszt csinálta ezt a crosszpálya felé vezető uttal, nem nagyon feigyeltem mert elötte valo nap még fasza ut volt és faszán eltaknyoltam a nyomán, végigéette a lábam a blokk xP de sokan vannak ilyen állatok, kiváncsi vagyok h az iléyen "feljelentös-fényképezös" vadászok hányat baszogattak...
nm...azzt hittem tudod...ha a verpelétit tod...ugy gondoltam ismered azt a pályát is
Bakker ez a tank hány literes? ? ? ?