Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma nem sajnos,majd holnap megyek ki.
Motozni voltál?
Szióka!
Hát semmi különös ma lematricáztam egy,két helyen a mocit hogyha borulnék vele ne karcolódjon meg.
részben van igazad,,,az ok,hogy mindenkinek a saját dolga,hogyan mit mikor mit csinál a motorjával,és a is az ö dolga,hogy nem akar/nemtud 8ezres tömitést venni....és csupán azt modntam,hogy ha már otthol vágja ki a tömitést,az már eleve SUFNIT TUNING nem? és ha nem tetszik neki az a fajta modszer amit javasoltatok neki,de gyárit sem akar venni,viszont otthol akarja kivágni,de olyanra mint a gyári,akkor megint cska a sufni tuninghoz kanyarodunk vissza
Szia!
Telszámot azt nem tudok sajna,de ott a kapunál alul az út mellett ha jól láttam ki volt rakva egy telefonszám.
Nem rossz pálya egyébként el lehet rajt hülyéskedni,szoktak kijárni rá többen is.
Egy napot el lehet rajta tölteni az bizonyos vigyetek kamerát azt tegyétek fel ide is.
Szerintem az, hogy ki hogy szereli a motorját, az a maga dolga. Ha valaki nem akar adni nyolcezret egy tömíítésszettért az is megérthető, de azis hogy inkább a gyárira esküszöl, deee ebbe nem akarok beleszólni, mert nem értek hozzá, csak gondoltam megjegyzem
de akár milyen pontos tömitést akarsz csinálni az már nem gyári ergo sufni tuning,szoval avgy vedd meg a gyári tömitést,vagy pedig menj és vágd ki ugy ahogy zoze mondta
amugy szevasztok...most jöttem meg a motorozásbol kezem éppen,hogy le nem fagytak de azért 1tank kipendült ma
Egyszerű, mert szeretnék a lehetőségekhez képest a leggyáribb "másolatot" csinálni, de sajnálok 8 ezret kiadni egy "90-es kiadású motorhoz ha nem muszáj, mert szegény paraszt vagyok.
Ezek szerint ők IS elsőosztályú szerelők.
sziasztok!

nem szeretnék a vitátokba szólni, de ha ne,m akarsz sufni tunningot akkor miért nem veszel gyárit, ha meg másolni akarsz akkor sufnis vagy vagy nem?

Amúgy Zoozee is meg Lenes is első osztályú szerelők!
Köszi Gábor!
Valószínüleg felbandázunk oda a hétvégén!Tök közel van ez a pálya és azt mondják nem olyan rossz......Sokan járnak oda?Szólni kell előtte valakinek ha oda akarunk menni?Ha tudsz esetleg valami telefonszámot akkor azt megköszönném.
Látom, marhára ismersz
szerintem egy pancser otthonkontárkodó hülyegyerek vagy aki kérdez de nem fogadja meg a tapasztaltabbak tanácsait (mert mi már láttunk ám a zoozeeval egy két motrot szétszedve)de rakd össze szalonnazsirral mert amekkora paraszt vagy biztos csak az van otthon!
Részletezem kicsit:
Sosem beszéltünk még ugye, ezért nem tudom mire vélni ezt a beszólást, "bazz".
Másrészt én is így gányoltam régen tömítést a motorjaimba, de most nem erre van szükségem "bazz".
Téged ki kérdezett?
Szió!

Mizu?
vedd meg a boltba vazz!vagy halgass az okosabbra!
Helló!
Nyugodtan ki lehet menni a pályára,egész hétvégén (szombaton és vasárnap)kijönnek a tulajok és ha van kint motoros elkérik a pénzt tőle,nagyon rendes csávók.
Egy napra 1500Ft.
Nem vagyok hülye, kösssz. Annak idején az ETZ-be meg a Szimókba elment még ez a spirálfüzetborítós szarakodás, de a Hondát szeretném igényesen megcsinálni. És ha valaki ért hozzá, az tudja, hogy a gyári tömítés nem véletlenül néz ki pont úgy, ahogy.
Tehát mielőtt minden otthon barkácsolós, FBS-t és cipősdoboz karton raklapszámra elhasználó barkácsember írna, légyszi AZ írjon, aki a feltett kérdésemre tud válaszolni.
Szió!

Hancsák Gábor barátunkat kérdezd a pályáról, én nem tudok mondani róla semmit sem.
Szijja Foxy!
Súron jártál motorral?Mit tudsz az ottani motocross pályárol?Szeretnék oda elmenni motorzni a hétvégén,csak nemtom hogy kihez,vagy mihez tartozik a pálya.Hallottam olyat is hogy csak minden második szombaton lehet csak gázt húzni azon a pályán.Tőlem csak 30 km-re van úgyhogy tervben van ott egy motorozás most a hétvégén.....Tudsz valamit,vagy valakit akinek érdeke fűződik a súri pályához?
Legyen szép napod!......................Fecó.....
*betinázos=betintázod
Jéé van aki ezt(még)tudja/csinálja jómultkor a yamahában a majdnemszétesek mert r1emvan énvagyok a király csávó rendelte a gyujtásdekli álá (valami 2-3eFt ért...)
miért nincs meg a blokkod , hogy kell valami amiről lemásolnád
hát a tömítéseket úgy szokták csinálni hogy a blokkról leveszik a mintát és kész
vagy ráfekteted a papírra az amúgy tiszta blokkot és körberajzolod vagy betinázos vagy zsírzod a felületet amiről kell a lenyomat és rányomod a papírra...de általában ráteszik a papírt és beledugnak pár lukba csavart átszúrva a papírt és körbekocogtatják mondjuk egy 17-es kulccsal és kész a tömítés ...kérdezz meg valakit aki már csinált ilyet és az megmutetja mire gondolok.....
de ez hengerfejtömítésre nem vonatkoztik
Erre megoldás lehet egy sörétes puska...lébra tarccs 40méterről melkaskát is ér.....