Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja...az utángyártott! A gyári 78e lett volna az enyémhez
Nembiztoss....
Banyek, mindenkinek olcsóbb az alkatrész a motorjához mint nekem?!?
Helló mindenki!
Valaki megtudná mondani nekem , hogy Esztergom környékén egy kezdőő crossosnak melyik pályán kéne elkezdenije a gyakorlást?
okés akkor fasza ugynézki már az én mocim is rendbe lesz, még kicsit vacakol a fordulat néha de már jóóó, nemtom mi a baja....
Csü!
Ha lesz olyan idő legalább, mint hétvégén, akkor megyek én is, aztán behajintom megint a déerzét a nádasba.
Szasztok
szeva roekjózsi...részemről ok..ha hideg van az sem baj . persze kulturált kereteken belül de ha 0 fok alatt lesza hőmérséklet akkor szerintem csak rám és az lc4-es figurára számithacc
szevasztok,
na szpáj akkor áll a hétvégi mocizás? remélem jóidő lesz, de az a baj eléggé hideget mondanak de meglássuk milessz
Ez eddig sem volt nooormális
(igaz, nem ezt kérdeztem...de tényleg hagyjuk )
pastrana ernyő nélkül ugrik...
http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=7097&cat=&
mid=1010
Köszönöm a kulturált, korrekt választ! És örülök, hogy lenyugodtak a kedélyek
40-50 környéke
Tiédbe mennyi a dugó?
... azabaj hogy még nem is lc4 hanem sxc..még kényesebb
Ha rendes motorod lenne akkor neked is ennyibe kerülne
Szevasz!
nekem csak egy dugó kerül majdnem ennyibe
amúgy szewasztok
Hali. kb 60000ft környéke .dugó vezérmülánc h fej töm talp töm egy szelep. ennyi remélem.
erre a tömítéses kérdésre nem írok semmit mert szerintem nem tudod elolvasni

azt kérdezted hogyan lehet meg segítsünk mert nem akarsz 8 ezerért igazit mert sufnis vagy /idáig biztos emlékszel/ ...egy olyan alternatívát ajánlottam neked amit szerelő iskolákban tanítanak a mai napig mert paraszt vagyok rendes tömítésanyagból neked ami nem marad el a gyáritól.....meg se kölönböztetnéd ha jól van kiviteletzve.....

amúgy mi nem vagyunk ekkora pengék és gyári tömítésekkel tesszük össze a gépeket
Jó mocizást hozzá,remélem én is hogy jó lesz az idő!
Szia,szia!
További szép estét!
remélem hétvégén is jó idő lesz majd, úgy néz ki a Mátrába megyek motozni