szeva roekjózsi...részemről ok..ha hideg van az sem baj . persze kulturált kereteken belül de ha 0 fok alatt lesza hőmérséklet akkor szerintem csak rám és az lc4-es figurára számithacc
erre a tömítéses kérdésre nem írok semmit mert szerintem nem tudod elolvasni
azt kérdezted hogyan lehet meg segítsünk mert nem akarsz 8 ezerért igazit mert sufnis vagy /idáig biztos emlékszel/ ...egy olyan alternatívát ajánlottam neked amit szerelő iskolákban tanítanak a mai napig mert paraszt vagyok rendes tömítésanyagból neked ami nem marad el a gyáritól.....meg se kölönböztetnéd ha jól van kiviteletzve.....
amúgy mi nem vagyunk ekkora pengék és gyári tömítésekkel tesszük össze a gépeket
Valaki megtudná mondani nekem , hogy Esztergom környékén egy kezdőő crossosnak melyik pályán kéne elkezdenije a gyakorlást?
Ha lesz olyan idő legalább, mint hétvégén, akkor megyek én is, aztán behajintom megint a déerzét a nádasba.
na szpáj akkor áll a hétvégi mocizás?
http://www.motorinfo.hu/news_new.php?nid=7097&cat=&
mid=1010
azt kérdezted hogyan lehet meg segítsünk mert nem akarsz 8 ezerért igazit mert sufnis vagy /idáig biztos emlékszel/ ...egy olyan alternatívát ajánlottam neked amit szerelő iskolákban tanítanak a mai napig mert paraszt vagyok rendes tömítésanyagból neked ami nem marad el a gyáritól.....meg se kölönböztetnéd ha jól van kiviteletzve.....
amúgy mi nem vagyunk ekkora pengék és gyári tömítésekkel tesszük össze a gépeket
Szia,szia!