Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
Szióka!
nem inkább könnyebb sőt talán a legkönnyebb..és az összeszerelését nem arra értettem , hogy szétesik ...ááááá
inkább ha közelhajolsz akkor az látszik , hogy kicsit többet törődhettek volna néhány részlettel de a veleje a lényeg az jól van összetéve...
ilyen baja nincs ...pár darab ..kevés ...működik itt errefelé de évek óta mennek hibátlanul vagy azon apróságokkal ami bármelyiknél előfordul.........
ha ára és állapota jó bátran vedd meg .........jó enduród lesz elhiheted
én csak akkor nem venném meg ha annyiért modjuk kapnék ugyanolyan állagú ktm-et pl.
Na bazz még jó hogy mondod az összeszerelést...... Gondoltam hogy ez lehet a hátránya a Ktm-ekkel szemben...A gazdija jó volt ugyanis 0kilométeres viszont az ára veszett jó....Csak úgy vagyok vele ami nem japán meg esetleg Ktm abba nem szívesen megyek bele hiába vannak rajta a legjobb cuccok.....Esetleg hosszutávu tapasztalat az ismarősök között.... tartóssága.? Messze nem érdekel ha 4 kilóval nehezebb mint fajtársai csak inkább éljen 5ezer kilométerrel többet
szia gerre !
nem rossz a berg főleg a frissebb modellek.....bár tudom a ktm-es párhuzamot de igazából nem egyforma a két motor sőt nem is hasonlít

ezt csak olyanok mondják akik nem látták közelről......
leginkább hasonló az első futóműve komplett kormányostuul kerekestől fékestől ....meg a műanyagjai is majdnem egyformák.......a tank és a színek kívételével
a blokkja teljesen más abban egyezik egyedül , hogy az is négyütemű.......a váza teljesen más.....a hátsó lengővilla meg telóbefogatás se ugyanaz.....ott a hátsófék ami ugyanaz meg a kerék......ja és a rossz oldalon a lánc meg a berúgókar.....tehát a két motor majdnem, hogy alig hasonlít ...mondhatni bátran inkább nem is
egyezik viszont ..... az elektromos cuccok és a karburátor a magura kuplungműködtető cuccok.....

de ezek a tények nem zárják ki abból , hogy szerintem és mások szerint is a világ egyik legjobb endurója legyen...bárhonnan nézve dobogós helyen van ebben a versenyben.....második szokott lenni

ha állapota engedi szerintem nagyon jó motor......de ha drága vagy ugyanannyi akkor ktm-et vennék helyette mindenképpen

kicsit mostohább összeszerelését illetően...de vannak benne praktikus ötletek ....
nekem nem volt ..de mentem sokat régiekkel is meg újabbakkal is ....szerintem hard enduró a javából
de az igazi nagy dolog most következett be a márka életébe ez a 2009-es modell lesz
ha lesz bergem akkor az lesz az én választottam ....szerintem ott egy nagy lasztit dobtak fel ezzel az egész projekttel.......végre szakítottak a régi veterán blokkjukkal amit husqvarna néven ismertünk meg kb. 18 éve..és magasra helyezték a mércét a bátor eltekert blokkjukkal ...hát ezt várom életbe kipróbálni tőlük nagyon........

ja és visszatérve végül ezekhez a régiekhez.... annyit még ha rendesen olajozod meg légszűrőzöd akkor hibátlanul működnek ezek a frissebb ám régifajta blokkok is......
mindenképp jó motor ...főleg ha rendes a gazdi
Ja és nem hausa hanem Husa...
Egy 2007esről lenne szó!
Itt vagyok zozzee!Figyelj már! Hausaberg450es endurójáról van valami tapasztalatod? Volt e neked illetve ismereccségbe ha vany akkor mondd már el hogy esetleg mik a hibái...Tudom hogy full Ktm de azért összeszerelésbe lehet baki..
itt most süt a nap csak fúj a szél mint az állat ...ja és nincs meleg se
jóreggelt vagyis lasssan delet...
itt felénk meg esett hó reggelre nálatok is? nemtom mivan én nemtudtam róla hogy esni fog
Fox sfx crossmez sürgősen eladó!
Egyszer sem volt használva.
Fix ár: 12 ezer Ft
Érd.: 06309950721
amúgy reggelt
erre gondoltam
nem a teleszkópod tetején és ugyanott csak az alján! tehát a teló alján le kel guggolni és csak úgy látod.
ottan nagyonalúl van,csak jobban meg
Hol alul? mert én csak eggyet találtam eddig ami a tartályonn van!
te arra gondolsz amivel a rugó feszességét állítom?amit körmös kulccsal lehet csavarni?
Pár "céeröccáz" Majd holnap szezonidőbe nyomatok még jópárat
az a kis csavar a tartálynál a befelé csillapítás mértéke.....ezt lehet növelni és csökkenteni a csavar tekerésével
alul is van egy ilyen kis csavar az meg a kifelé csillapításra van
...hogy trendi legyek
Cső zoozee!
olyan kérdésem lenne h ma állítottam a középső telónn a rugó feszességenn!
és nem tuod h a tartályon van egy kis csavar azonn is kell tekerni? vagy az mire való?
ha állítottam a rugó feszességenn akkor a kis csavaronn is kell tekerni be?
sanya72... látom versenyzel sm ben.... ismered bohács "kismuki" robit?
ajánlom figyelmetekbe :)
http://images.google.hu/imgres...
szoktam