Én nem írom le,csak akikkel eddig beszéltem és ők is endurósok,többen versenyzők is és volt a kezük alatt már Berg,nem sok jót mondanak róla.
Jó tudom én is ha mindig másra hallgatnék akkor semilyen mocit nem vennék,mert olyan nincs hogy egyik mocit sem szídják.
Ez alapján az RXV-t sem vettem volna meg mert volt ott is aki azt is leszólta.
És nekem semmi gpndom nincs vele teljesen meg vagyok vele elégedve.
Másnak meg nem jött be,ízlések és pofonok.
ja te mondjuk most crossgépet részesíted előnyben a pályázás miatt....mondjuk abból vennék japánt is
amúgy ne írjátok le a berget mert mentem azért én is velük ...pár extrém karikát...... meg szereltem is és nem rossz lovak
de én mindíg enduró oldaláról közelítem ..és endurókról beszélek/amikor teszteket írok ide/
sok motor sokszor azért van "levéleményezve" mert egy fasz a gazdája ...nem szervízeli ...meg esetenként menni se tud vele néha olyanok írnak akik nem is láttak olyat és már mindjárt fikázzák a neten ......
Jó tudom én is ha mindig másra hallgatnék akkor semilyen mocit nem vennék,mert olyan nincs hogy egyik mocit sem szídják.
Ez alapján az RXV-t sem vettem volna meg mert volt ott is aki azt is leszólta.
És nekem semmi gpndom nincs vele teljesen meg vagyok vele elégedve.
Másnak meg nem jött be,ízlések és pofonok.
Neked?
amúgy ne írjátok le a berget
de én mindíg enduró oldaláról közelítem ..és endurókról beszélek/amikor teszteket írok ide/
sok motor sokszor azért van "levéleményezve" mert egy fasz a gazdája ...nem szervízeli ...meg esetenként menni se tud vele néha olyanok írnak akik nem is láttak olyat és már mindjárt fikázzák a neten ......