Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinek van Egomba 400as EXC je? Rendszámos
Nem biztos hogy egomi
ja megy
gerre jössz ide szentendrére ?
habár gerre nemhinném,hogy az itteni gépekröl beszélt,mivel ezekben az árakban nincs benne a regisztrációs adó
Azért mondom hogy nem kell mindenkinek a vélemémyére adni mert akkor nem vennél mocit!
Én is hallottam jót,rosszat az enyémről azt úgy döntöttem hogy mellette teszem le a voksomat,és eddig úgy tűnik jól döntöttem.
keselyu amugy ha érdekel husaberg ujba,akkor nézz fela promotora
07es fe 450 1.550.000 ft
07es fe 550 1.600.000 ft
07es fe 650 1.650.000 ft
nem...
nehogy a torkodon akadjon!
Gerre te mikor leszel kb Bp-en?Faist Szentendrétől 5percnyire lakik
én most ettem szilvásgombócot
Ezt én is tapasztalom minden motorozás alkalmával!
kezdek éhes lenni..........
neked is!
jo lenne mész is?akkor szép 7végét
További szép estét Mindenkinek!
majd valami okosságot kitalálunk erre a problémára
MSN!
ja és azok szokták ezeket a szervízigényeket szajkózni akiknek mindegy ...ők ritkán se cserélnének olajat
mit csináltál?
erről beszélek ...nagyon csúf dolgokat viselnek el ezek egy jó gazditól
fáj a karom
most nem
most igen
most nem
most igen
menjen a faszomba az aki azt mondja hogy a Berg szervízigényes!
Miért a többi versenygép nem szervízigényes? A KTM-ben versenykörülmények között nem 5 óránként kell olajat cserélni. És a crfben?
Sok hozzá nem értő fasz, életébe nem volt ilyen motorja, csak azt szajkózza mint a többi. A tulajtól függ milyen a gép, széthullik vagy sem. Még a legócskább gépek is megbízhatóak ha a GYÁRI előírásokat betartjátok...durván erről ennyi. Megnéznék mondjuk egy RMZ-t endurózással hány óra alatt lehet galyravágni, de gyanítom nem menne el 900 órát mint oTo gépe, de még 160-at sem mint az enyém....

Vajon menniyre megbízható egy 10 éves (pedig az csak 1998) x + 1 tulajos yzf? Szerintem még annyira sem mint egy KTM vagy Berg.

Árak: nekem a komplett lengőkarfelújító szett (gyári) összesen 6000 forint lesz...mennyi is ugyanez Yamahához? Tudom, mert a WR-hez megnéztem...50e HUF (25 a lengőkar, 20 a himba, 5 a munka)
Olajcsere mondjuk 15 óránként 1 liter + szűrő max 3500 HUF!

Miről is beszélünk akkor?