Azért mondom hogy nem kell mindenkinek a vélemémyére adni mert akkor nem vennél mocit!
Én is hallottam jót,rosszat az enyémről azt úgy döntöttem hogy mellette teszem le a voksomat,és eddig úgy tűnik jól döntöttem.
menjen a faszomba az aki azt mondja hogy a Berg szervízigényes!
Miért a többi versenygép nem szervízigényes? A KTM-ben versenykörülmények között nem 5 óránként kell olajat cserélni. És a crfben?
Sok hozzá nem értő fasz, életébe nem volt ilyen motorja, csak azt szajkózza mint a többi. A tulajtól függ milyen a gép, széthullik vagy sem. Még a legócskább gépek is megbízhatóak ha a GYÁRI előírásokat betartjátok...durván erről ennyi. Megnéznék mondjuk egy RMZ-t endurózással hány óra alatt lehet galyravágni, de gyanítom nem menne el 900 órát mint oTo gépe, de még 160-at sem mint az enyém....
Vajon menniyre megbízható egy 10 éves (pedig az csak 1998) x + 1 tulajos yzf? Szerintem még annyira sem mint egy KTM vagy Berg.
Árak: nekem a komplett lengőkarfelújító szett (gyári) összesen 6000 forint lesz...mennyi is ugyanez Yamahához? Tudom, mert a WR-hez megnéztem...50e HUF (25 a lengőkar, 20 a himba, 5 a munka)
Olajcsere mondjuk 15 óránként 1 liter + szűrő max 3500 HUF!
Nem biztos hogy egomi