Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt!
remélem nem aludtál mostanáig
szewasztok
síszünet....
kezd alakulni az idő, már +1fok van, ha így halad déutánra lehet motorozás lesz ebböl
de lehet ma még hanyagolom, holnaptol mondják a +10eket
info, vagy otthon vagy?
Éss h-h nem vagy iskolába? Beteg vagy?
Ezennel kinevezlek hivatalos emberi lelkek megmentőjének
amit régebben sikerült összehozni az szntem jo volt..
pl lenne a főtéma az endurocross, enduro, cross meg sm, és ezen belül lehetnének még topicok...az nem lenne olyan rosz, de mivel szerintem ugyse lesz rá szükség kár is gondolkozni rajta, legjobb ha ez megmarad
Megnyugtattad, hogy csak szar fórumot tudunk csinálni?
én se, csak gondoltam megnyugtatom Szpájt, hogy tudjon aludni
Nem hiszem hogy ez a fórum csődbe megy
régebben probálkoztam forum csinálással, nagynehezen össze is jött témákat lehetett nyitni stb....de ha még1szer nem tudnám megcsinálni, akkor lehet pl sg.hu-n ingyen forumot csinálni(igaz ott nincsenek külön témák meg kép a az embereknél stb).....
amugy melyik oldal ment "csődbe"?
Tegnapi menés képei:
Szevasztok.Sajnos az egyik enduro-cross-sm oldal "csődbe" ment pedig jó kis oldal volt,és vele 1ütt lehet a forum része is elveszlik
Namár most,ha netalán ez az oldal is zátonyra futna ergo az EC-topik is eltünne
akkkor jó volna ha valahol máshol "ujraélesztenénk"és a megszokott csapat tovább tudna irkálni
erre az esetre van-e esetleg valakinek valmai ötlete?milyen oldalon mennyen tovább stb..stb

Lehet hülyén hangzik,de én szeretem ezt a forumot,jó arcok az itteni emberek,sok okosságot is hallani szóval jó volna ha sportmotor.hu széthullása esetén,a forum nem nem kakilna be
persze remélem ez nem következik be....de ha mégis......
oplá én is találtam valamit elvileg az összem motor benne van
http://www.alpha-sports.com/su...
Szivesen!
Köszönöm a linket ja és jo reggelt
Hirtelen öregedtek ám az RM-X-ek azt hiszem nagyon oda kell figyelni
www.suzukicycles.org
itt meg lehet nézni,hogy ez az rm mikori!
Az aranyka az enyém!
jaja.. nehogy ilyen hibába essél
na de huzok is...nemsok értelme van a magamba beszélhetésnek
nem nagyon firkáltok.... vagy mert szar volt az oldal
ja ittt egy bika bika bika bika bika bika bika bika bika bika bika bika bika bika bika bika bika bika bika bika bika bika gépezet
Jó éjt mindenkinek!
Háj
csöcs