Sztem ezzel várjunk még pár évet...ha hasonlóan tartósnak bizonyul mint a DRZ, akkor majd tehetünk ilyen kinyilatkoztatásokat (de én is reménykedek benne hogy így lesz, mert nagyon tetszik a gép)!
Nem igazán tudok külömbséget tenni (és szerintem nem csak én)hogymiben is kell eltérnie egy pályamotornak,és egy versenyendurótól.
Az pedig hogy ugyan az a két motor a lámpa és a kipufogó kivételével,hát ezt megintcsak nem osztom!
Épp úgy mint a KTM-nél is (Ahol a cross és enduró blokk sem 100 %-a egyezik meg)nagyban mások a blokkon belül található alkatrészek,lásd váltó, vez.tengely(ek),sok esetben a főtengely,komplett gyújtás,stb..
A telókról nem is beszélve.Az hogy látszólag egyforma nem azt jelenti hogy megegyező!
A belseje full más,más rugók és eltérő szelepelés van benne mint a Crossban.
A kipufogó sem csak halkabb.......
Na de mindegy!
Az tény hogy a fent felsorolt motorok nem elsősorban szabadidő bringák,és az is igaz hogy nem a hobby motorosok kedvéért,és tapasztalatai alapján fejlesztették.
De ez azthiszem megbocsájtható vétség a japánoknak!
Amúgy meg sztem az emberek többségének pont hogy nem "verseny"endurora lenne szüksége horribilis fenntartási költséggel, hanem inkább egy könnyű, kezelhető erejű de jó futóművű "hobbi"gépre...na ilyet meg aztán végképp nem gyárt senki...
Amiket felsoroltál, azok a "lámpás krosszmotor" kategória...a CR-E a szó legszorosabb értelmében!
Hasonlíts össze egy Husaberg vagy KTM krosszt meg endurot: tök másmilyen a kettőnek a futóműve, a váltója, a KTM-nek még a blokkja is...japcsik meg rádobnak egy lámpát meg egy halkabb kipufogót, azt jónapot!
Tényleg nem.Végül is csak a Honda(CRF-X,2t ből CR-E),meg a Yamaha(WR),és a Kawasaki az új fegyverével.
Ezen kívül valóban nincs normális"verseny" endúrójuk
Igazából ha jobban megnézed, a japánok nem is nagyon gyártanak igazi endurot...a DRZ az egyetlen ami eredetileg is annak készült, nem egy fellámpázott krosszmotor...de pl. annak is csak 5-ös a váltója...
2T endurojuk meg egyáltalán nincs is gyáriban...nagyjából leszarják ezek az endurot
akár igazad is lehet, mert crossban a KTM/Berg sehol sincs, de ez nem számít sem enduróban sem amatőr szinten...nekem pl ez a 41e spórolás nagyon jól jött
Ha a blokk is tartós lesz (és miért ne lenne, hiszen 650re méretezték, csak itt 450 a henger, minden más ua.) akkor főnyeremény ez a gép.
enduroban csak európait vennék, japánok mehetnek a levesbe. Egyre jobban szeretem a Berget, és ha cserélek az csak egy újabb Berg lehet :-)
800ért vettem anno ami nagyon kellemes ár (most van egy ugyanilyen 750ért ha valakit érdekel a Promotos Zsoltinál), annyiért még csak 426f fért volna bele, 450 még alig..például
most csináltuk meg a Berg lengőkarcsapágyazását. Az egész kijött 9e HUF-ból (gyári alkatrészekkel) és 40 perc alatt kész is voltunk. Na ezt csinálja utánam valaki japán géppel...
Anno a WR lengőkar + himba felújítása 50e HUF lett volna gyári cuccokkal. No comment.
Az FE is ugyanez csak abban benne van az 5-6 gyárilag és pár sallang (lámpa, önindító)
Az pedig hogy ugyan az a két motor a lámpa és a kipufogó kivételével,hát ezt megintcsak nem osztom!
Épp úgy mint a KTM-nél is (Ahol a cross és enduró blokk sem 100 %-a egyezik meg)nagyban mások a blokkon belül található alkatrészek,lásd váltó, vez.tengely(ek),sok esetben a főtengely,komplett gyújtás,stb..
A telókról nem is beszélve.Az hogy látszólag egyforma nem azt jelenti hogy megegyező!
A belseje full más,más rugók és eltérő szelepelés van benne mint a Crossban.
A kipufogó sem csak halkabb.......
Na de mindegy!
Az tény hogy a fent felsorolt motorok nem elsősorban szabadidő bringák,és az is igaz hogy nem a hobby motorosok kedvéért,és tapasztalatai alapján fejlesztették.
De ez azthiszem megbocsájtható vétség a japánoknak!
Szerintem a KLX pont egy ilyen gép!
Hasonlíts össze egy Husaberg vagy KTM krosszt meg endurot: tök másmilyen a kettőnek a futóműve, a váltója, a KTM-nek még a blokkja is...japcsik meg rádobnak egy lámpát meg egy halkabb kipufogót, azt jónapot!
Szia
Jó csapatást és egészben hazaérkezést! Csőváz!
Remélem szép idő lesz ma, Yami tesztelésre indulok ma, gurulok a barátnömmel egy egész napos túrát. Hát kíváncsi leszek erre a dőgre.
Ezen kívül valóban nincs normális"verseny" endúrójuk
2T endurojuk meg egyáltalán nincs is gyáriban...nagyjából leszarják ezek az endurot
Stét
Ha a blokk is tartós lesz (és miért ne lenne, hiszen 650re méretezték, csak itt 450 a henger, minden más ua.) akkor főnyeremény ez a gép.
800ért vettem anno ami nagyon kellemes ár (most van egy ugyanilyen 750ért ha valakit érdekel a Promotos Zsoltinál), annyiért még csak 426f fért volna bele, 450 még alig..például
ugy belevoltak rohadva a csapágyak hogy csak 5 tonnás préssel tudtam kinyomni őket
Anno a WR lengőkar + himba felújítása 50e HUF lett volna gyári cuccokkal. No comment.