Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia craft
meg zoozeenak is ilyen lesz
na, ide se tette be elsőre
Szióka!

Eladó ez a kabi. S méret. Ár: 15000 Ft.

Tel.:30/5490-936
minek fordítottad meg az első képet?
vaccap niga? hö.
jajjjj neeeeeeee
Sziasztok.

Főleg hogy nekem van egy kiváló DR350SHC-m eladó.
sziasztok look me info:D
biztos ki fog szerintem
Ha ez kijönne szériába bizony nem gondolkodnék....... Ezt a motor for Gerre
A vázat nem akarom se megvágni se hajtogatni max felfüggesztési pontokat hegeszteni! Látta már valaki a két mócit egymás mellet bele fér vájón a blokk? A 350esek nagyon drágák a 600as meg nagyon nehéz főleg sártúrásra!
háááát.......

biztos bele lehet kókányolni de nem biztos hogy megéri .....lehet picit vezethetetlen lenne vagy törékeny esetleg mindkettő
minek akarsz ilyen dratyválásba kezdeni mikor ez drágábba fog kerülni mintha vennél egy dr350-est amit a gyárba tüsszentettek össze ( még így se az a legjobb motor de legalább egybe van kitalálva)

3 kiló körül láttam egész jókat ...... neked már rég ötszázezredbe lesz mire egy 3 kilós elmegy melletted simán és nem dolgozott vele több évig
Szasztok crossördögök
Jó reggelt mindenkinek! Feltűnt nekem is hogy sok Suzuki elem van rajta de a váz hasonlított a 90es crekre legalábbis ahogy a bikepics-en néztem. Megtudnátok mondani, hogy a 350es Dr blokk bele fér-e a Cr 250es vázba?
kipufogó nincs nagyon tele? lehet ki kéne égetni
Sziasztok!Lenne egy nagyon nagy problémám:
Van egy 96os 125Res dtm.A karbival van vmi gondja és a következő tüneteket produkálja:
-csak szivatóval indul és akkor se elsőre...
-nem lehet a max fordulatot elérni ha jó kedve van 9,ha nincs akkor 6-7nél dadog.
mi lehet vele?Már próbáltuk a fúvókaméretet is növelni és még mindíg semmi.
Ha kifogy a benzin belőle mondjuk zárt csappal indulok,megáll aztán ha rányitom szivatól be is indul aztán megy mint a disznó,egy darabig.Aztán megint dadog. Légyszi segítsetek mert nagyon irritáló!
Nincs DR-ből 450-es,és ez amúgy a Jakob Béla "Léghűtéses" kategóriában használt épített versenyparipája volt!
Ja ami ebből a motorból CR az csak az ülés,meg a hátsó műanyagok(Hátsó startszámpanelek,és a sárvédő)
A váz gyári DR350,éppen úgy mint a blokk.A tank meg egyedi alumínium!

Amúgy jóreggelt!
Reggelt
Aran8y9ka!
a digitális képalkotó versenyre készitett képem......csak a vonat sztrájk miatt nem tudtam beadni szal igy cumi....
kösszes
most legurulna egy pár üveg söröcske... de ami késik nem múlik majd holnap
jah igaz
ezért Sörbefolytom bánatom