Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mivan telóharisnya lavyg nemtelóharisnya? mi lett a vége?
oké de oda ne merd tólni a motorodat
Oké akkor megyek/ünk.....
De tod csak ha zavarok akkor
Nekem az LC4-ből nagyon hiányzik, leginkább utcai használatnál/supermotozásnál...biztos nem véletlen az se hogy a 690-est már 6sebességes tervezték...
Eddig én is így tudtam...de - legalábbis ezzel a konkrét példánnyal - egészen jól el lehetett motorozgatni alacsony és közepes fordulaton is...mondjuk a környékünk nem éppen a Bakony, szóval könnyen lehet hogy ha ott próbáltam volna, egészen mást mondanék
Nem minden gépbe kell az a 6-dik sebesség,főleg a nagyobb gépeknél nem igazán szükséges.
Vagyis én nem hiányolom azokból a gépekből amikkel mentem eddig.
inkább inkább ezt próbáld ki mert a másik asszem csak TS-R re van lekorlátozva
kössz skyro
*Spalya
nézzél be a TSR fórumba
Splya rakott egy linket
hali
hát... talán
Hogy a picsába ne társulnátok! (ez parancs )
NEmtud valaki olyan odalt,,ahol alváz/ motorszám alapján megmondják milyen évjáratú a motor? Mert nekem Rmx re 94 est mondott a srác akitől vettem de Forgalmiba 93.08 van
szerintetek ? SKrO,,te esetleg nem tod,,nagy Suzukis vagy
Szewa Sky!
7-végén esetleg lehetne társulni a Nyerges környéki nemtitok túrához?
Cső all! Szombaton megyek motorozni ..juppííí,,lelessz tesztelve az új gép
jah és hello
próbáld a viagrát csak lassan nyeld le
szia all:D a nevem az adatlapomba már megin elfelejtettem:D
Megoldottam ;) a kérdést, visszanyomtam... de soha többet nem szedem ki!
egy 2t krossz motor alapbol alkalmatlan endurozni, tul hirtelen, és a szar helyeken semmi perc alatt megforr,,
125-ös KX-szel nem mentem, csak 250-essel, az tök jó nyomatékos gépezet, pár kisebb változtatással hibátlan enduro lenne belőle!
K.rvára nem tudom visszaerőszakolni a szvacsot bele, mondjuk kivenni se volt egyszerű... valami új technika?
Van itt valakinek EVS nyakmerevitője?
Ha csak ennyin mulik..
Kx 125 aszpájé hatos váltó rádobunkegy lámpát és akkor már l-ész is a japán zvájtakt enduró...
Annyira én sem értek hozzá, de azért ha annyira komolyan gondolnák kis sárga barátaink ezt az enduro-témát, akkor legalább egy 6. fokozatot csak beletennének a blokkjaikba - még az én nagy traktoromból is rohadtul hiányzik az az egy sebesség, hát még akkor egy kis pörgős blokkból (250 4T)!