Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

További szép estét Mindenkinek!
Na, de még mielött vita lenne belőle Én le is lépek.
háááááát nem tudom, verseny közben mindig szidta, mert valami mindig rossz volt rajta
Szió!
Ez így van,de rosszabbul sem megy vele,megszokást igényelt neki a V2 annyit mondott róla.
na csókolom
Én úgy látom, hogy az Apriliaval sem versenyzett jobban, mint a Yamahaval.
Kökényesi az SXV-vel motorozik,az RXV a versenyenduró,hát ahoz képes hogy szídja jó eredményeket ér el vele!
A másik interjúban meg dicsérte mint állat.
Én kimondottan jó motornak tartom,volt szerencsém egy,két géphez már futókalandként és nem vallott szégyent egyik mellett sem az Aprilia.
Egyszer eljössz ha van kedved azt kipróbálod,akinek eddig oda adtam fülig ért a szája amikor leszált róla.
Csak két versenyzőnek nem tetszett eddig!
Mert túl erősnek és nehéznek találták hozzátenném nekik CRF450R és YZ250F-van.
Hát azokhoz képest tényleg nehéz,főleg a YZ250F-hez képest.
Bogárdon unalom, most feljöttem Fehérvárra egy picit csavarogni. Mindjárt megyek is plazazni.
Hihu.. nem vagyok képben, meg nem mondanám melyik volt. Lámpás .. passz. Szerintem RXV volt. Akik profin nyomják, azoknak ilyen szemponttól nekem nem sokat ér a szava, mert más dimenziókban gondolkodnak.
abba, és már 2 hete lehet kapni
abban van a KTM quad teszt is ugye?
Lehet kapni,jó kis crossz összehasonlítás van benne a CRF450 a legjobb szerintük!
Nagyon jó a futóműve,semmi bajom vele.
Az SXV amit ő mond nem RXV.
gali!
tudom hogy off,de kapni már a marciusi motorrevüt?
nemsok unatkozok mindjárt megyek egomba
veled? ma is mociztál?
Cséven volt kint Aprillia, van 2db eladó Kökényesitől. Most azzal nyomja ő is. De ahogy a szavaiból kivettem nem tetszik neki. A futóművét nagyon szidta. Neked hogy tetszik a futómű?
Hát az álldozat az egy 300-400E Ft közötti gép lesz 2T kivitelben lehetőleg.
és a következő áldozat?
Szió!

Mizu?
szia Foxy!
helló,
olyan jó idők vannak mostanában mocizgatok minden nap, látom ti is ígytesztek
kár hogy ilyen messze vagyok, szivesen gurlunék veletek....
Velem semmi különös,ma takarítottam meg a vasat,pénteken viszem fel Kecskemétre.
Ha jó árat mond rá ott hagyom ha nem akkor befejezem az eladását és megtartom.
Veled mizu? Aprilia?