Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasztok
zoozee! lehet költözik is vörösvárra kerkyra nem
tele vagy bélám nagyon... te is
háát igen, az ilyen dolgok felett nem kellene csak úgy elnézni..
Honnat tudtad meg a széfem kódját?
Sajnos ilyennel már én is próbálkoztam,de semmi értelme nem volt csak hülyénk néztek miatta mert hogy hogy képzelem én ezt.
Minden tőlük telhetőt el fognak követni hogy ez soha ne jöhessen létre.
Szánalmasak és ostobák is!
Van egy kettesem a lottón ma voltam átvenni a lóvét e kép itt készült a szobámban róla
Egy jóbarátom gondolatai, amelyeket -ezt a levelet elolvasva- én is magaménak vallok......

MOTOROSOKNAK és NEM MOTOROSOKNAK, erdészeknek, rendőröknek nem rosszindulatból!

Nem tudom mennyire van visszhangja a Pécelen elhunyt motorosnak (aki rendőr volt), de az ehhez hasonló eseteket nem szabadna leülepedni hagyni..., úgy talán születhetne valami ÉSSZERŰ megállapodás RENDŐRSÉG-ERDÉSZET-MOTOROSOK között. Mert a jelenlegi sajnos NEM az. "motorozzatok pályán meg erre kijelölt helyeken" sehol máshol, mert ez magán terület, az természet védelmi terület, az az erdészeté, ez a Pista bácsié, ott rákot okoz...stb,stb... hát, erre kijelölt hely csak a pálya van sajna, még az endurosoknak is, és ugye aki endurozni szeretne az nem megy a cross pályára! Mert akik ezeket mondják, általában fogalmuk sincs az enduro és a cross közötti különbségről! A legjobb és talán a motorosok --feneketlen -- vágyát is kielégítő egyezség az lehetne, ha LEGALÁBB A TELEPÜLÉSEK KÖZÖTT lenne KIJELÖLT útvonal, ahol természetesen más is közlekedhetne, túrázhatna. Olyan esetről meg nemigen hallani, hogy motoros, túrázókat ütött el, ellenben az oly nagyon önbíráskodni tudó autósokkal (tisztelet a kivételnek!) ...de erről az ERDÉSZET HALLANI SEM AKAR, képzeljük el, akkor, hogy tudnák berántani a nagy pénzeket a külföldről érkező vadászoktól?! Ne legyenek már ennyire primitívek az érintettek, hogy a lustaság és rosszindulat miatt emberek haljanak meg! Mert ki lehetne találni valamit, csak le kellene ülni és normálisan, EMBEREKHEZ MÉLTÓAN gondolkodni! Persze büntetni, ölni EGYSZERŰBB! Szóval, megoldásnak születnie KELL! Bár a mai világban, lehet csak akkor fog, ha még "baleset ér" 1-2 motorost,...vagy esetleg erdészt, telektulajdonost..
Ezek az én gondolataim, aki akarja tegye ki hátha segít! ..bár nem hiszem..

február 27.
Most én is csak azért veszek ilyent mert szinte ingyen jutok hozzá a Bank végett.
hy all! Suzukis látom akarsz velem beszélni
ha van msn ed felvehetsz: mr.iceman_088@hotmail.com,,nézem a fórumot is
Nekem meg tökéletes az ezer éves 6600
nokia 5110-ből alakitják át
A kis aranyos,elbeszélgetnék vele!
Igen,igen,de nem tehetek róla!
fából?
én most csináltatok 25 ezerért n95-öt
mert burzsuj milliomos vagy
Én a Nokia N95-öt néztem most ki magamnak!
Hellotok Látom kimi_88 vett egy RMX-et nem tudja valaki az elérhetöségé jo lenne ha tudnék vele beszélni......
öhlins

sonyericsson k800i 3.2 mpixel
Állítólag nagyon szép hangja lesz tőle,és ennyi pénzért megéri csak ezért csináltatom meg.
Korrektnek hangzik. Ami az én mocimon van, azt is úgy készítette valaki, nekem tetszik, szerintem szép munka, talán lehet pont ott csinálták mert Veszprém mellől hoztam el nem sokkal. De azért örülnék ha meglenne a gyári dobom is. Hmm. viszont miért kell rá másik?
Hát kell hozzá rendesen annyi bizonyos!
Ha megmarad a gép akkor tetetek rá egy sportkipugót ami egy dobba végződik.
És az ára a jó mert az Akrapovic rendszer rá 350E Ft-ami iszonyat,ő meg 48E-ből csinálja meg rá Veszprémben.