Képzeljétek a kezembe nyomtak ma egy 2002-es motor revüt, amiben van egy Dirt Bikes off-road magazin melléklet. Van benne enduro teszt, kb 10 oldalon keresztül, 18 motort teszteltek le 7 profi versenyző, azonos szabályok és körülmények között. Mindegyikre ugyanolyan gumikat raktak, mindegyik versenyző ment az összes motorral, időket mértek, kérdőíveket töltöttek ki stb. 3 kategóriát állítottak fel, és azon belül is tesztelték, és a végén az egészet egybevetve. Általában nem szeretem az ilyen teszteket, de ez nagyon tetszett, és hogy benne volt a kis Kawa is, nekem az volt a csúcs.
hellósztok! egy óriási kérdésem kérésem lenne felétek!
méghozzá az h képesmotoronn kinéztem 1 csizmát és oda volt írva h cserélné speed csizmára !
nekem van 1 speed csizmám richa az (első kép) és arra a cross csimzára cserélném szerintetek megéri?
enyém (speed) cserélném a crossra megéri?
enyém kicsit sérült a koptatója
sürgős lenne a válasz!
Szia!
Köszönöm, tényleg lehet ezeken a helyeken rendelni, meg is találtam amit szeretnék, viszont sokkal drágább mint az USA oldalon (+9e/db), és ugye erre is rájön + a posta. Nem tudom mitévő legyek, lehet jobban jövök ki ha Amerikából rendelem meg, bár nem tudom mennyi onnan a posta.
ha valaki véletlenül tudná a kuplung felöli főtengely szimering méreteit, annak megköszönném ha megosztaná velem itt a 15ös és azt írja hozzá, hogy: OIL SEAL SW TYPE 93103-32171-00
de ebböl én nem jöttem rá a méretre
kösz előre is!
Azé 150 km nem betegség. Néha Orfűre vagy Babodra szokott menni a csapatunk, az kábé ennyi. Az erdei nyomon olyan 60-80 km a napi dózis, időjárási körülményektől és a résztvevők számától függően
Ja, tavaszi szünet van az iskolában, oszt tegnap meg ma azon vagyok. Legalább kipihenem a vasárnapi fáradalmakat. Mi ugyan csak olyan 80 km körül mentünk + a krosszozás, de az jól kitőtötte a napot. Kellemes sár volt, por alig. Iggen jót mentünk. 2 üveg ser is vót, két pihenőhelyen
GAS GAS EC 125, KTN EXC 125, KTM EXC 250, TM 125, YAMAHA WR 250F, GASS GAS EC 250, HUSABERG FE 400E, KAWASAKI KDX 220, KTM EXC 250, KTM EXC 400, TM 250, TM 400, KAWASAKI KLX 300, GAS GAS EC 300, HUSABERG FE 501, HUSABERG FE 650, KTM EXC 520, YAMAHA WR 426.
1. KTM EXC 400
2. KTM EXC 520
3. YAMAHA WR 250F
http://www.kepesmotor.hu/motor...
méghozzá az h képesmotoronn kinéztem 1 csizmát és oda volt írva h cserélné speed csizmára !
nekem van 1 speed csizmám richa az (első kép) és arra a cross csimzára cserélném szerintetek megéri?
enyém (speed) cserélném a crossra megéri?
enyém kicsit sérült a koptatója
sürgős lenne a válasz!
Köszönöm, tényleg lehet ezeken a helyeken rendelni, meg is találtam amit szeretnék, viszont sokkal drágább mint az USA oldalon (+9e/db), és ugye erre is rájön + a posta. Nem tudom mitévő legyek, lehet jobban jövök ki ha Amerikából rendelem meg, bár nem tudom mennyi onnan a posta.
itt a 15ös és azt írja hozzá, hogy: OIL SEAL SW TYPE 93103-32171-00
de ebböl én nem jöttem rá a méretre
kösz előre is!
Davon! www.parts-unlimited.hu
Nem tudjátok hol lehet Works connection cuccokat rendelni? Az USA oldalon kívül!