tudom hogy vannak még különbek mint felénk
csakhát most albérlet , meg motort hova tegyem, ha benti helyre teszem nincs jogsim, kocsim sincs
szoval lehetetlen, most azon agyalok h leteszem a korlátlant és jövőre veszek valami endurót
vagy ki tudja mi lesz
de az biztos hogy rossz feladni egy olyan dolgot amibe eddig kehetőségemhez mérten sok pénz energiát addtam
Varázsló vagy ha ezt ennyiért eladod......
A mai gyökér motorvásárlók nem igazán tudják értékelni a felújított 2ütemet.....
Mind olcsón akarja megvenni emrt hogy 2T.
Nemfogják fel hogy a gazdája épp most rakta rá az új láncszettet, újította fel stb......
Hálátlan féreg az összes!
Pestre költözöm, mert ott kaptam munkát, amit nem tudtam visszautasítani így most terveim szerint 1 évig nem lesz motor, de nagyon sajnálom a gépet, mert tudom hogy jó
Neked mi a véleményed róla?
neked még kár lenne váltani.
Idén még minimum nyúzzad szét azt a 85-öst!
az uj pályára kéne
Nem kapkodnak érte.....
csakhát most albérlet , meg motort hova tegyem, ha benti helyre teszem nincs jogsim, kocsim sincs
szoval lehetetlen, most azon agyalok h leteszem a korlátlant és jövőre veszek valami endurót
vagy ki tudja mi lesz
de az biztos hogy rossz feladni egy olyan dolgot amibe eddig kehetőségemhez mérten sok pénz energiát addtam
A mai gyökér motorvásárlók nem igazán tudják értékelni a felújított 2ütemet.....
Mind olcsón akarja megvenni emrt hogy 2T.
Nemfogják fel hogy a gazdája épp most rakta rá az új láncszettet, újította fel stb......
Hálátlan féreg az összes!
de igazából ősszel akarnám lecserélni...de ha 850 körül valaki elvinné...akkor odaadom
ha nem...az se baj
amúgy te mennyibe vetted?
szpáj miért nem érdekel?