Nah itt az igazság sajnos
pl haverom elvitt h nézzek meg neki 1 motort és jolvan mondom persze elmegyek!
odaértünk!
megnéztük a motort mondjuk a gyereknek h akkor kipróbáljuk!odamegyek berudom mondom magamba ebbe nincs akkora kompresszió mind aminek kellene lenni jolvan mondom a vallatásnál kiderül
gyerek elkezdi majd kijár vele elkezdi rángatni a gázt a tiszta hideg motornak jolvan ügyes vagy!
kijárt vele megkenem neki meg minden(250 es cr ről van szó 92es) 1,emeli az elejét 2 emeli 3,4,5 nem emeli mondom mi van itt?
mondom havernak h ez szar ne vegye meg mert gyenge!
meg mondja a srác h néha beköpi a gyeertyát h ő gyertyakulcs meg gyertya nélkül nem ment el motorozni erre nagyot néztem
és erre elmentünk még 1helyre! a motor nem ment 2 hónapja odamegyek megszivatom rárugtam 4 et és indult is pro circuit rendszerrel meg minden igaz az első szebb volt meg minden de 2. erősebb meg a másodiknak szar volt a telója mert folyatott de adott volna neki 1 komplett felújítószettet gyűrűkkel olaj szimering lett volna neki 1 jó motorra!
erre melyiket vette meg?
az elsőt
mostmeg jönnek neki elő a hibák:(:(
Hála Istennek én kifogtam mert eddig smmi bajja kopp kopp
Bocs a sok szóismétlésért meg a hibákért
Joccakát
Halihó
pályadíj?
de ő quadozik...ez a pálya meg nem ugy néz ki mint ha quadnak is jó lenne
szívesen kilátogatnék egyszer
főleg hogy nem egy vad motor...szépen,egyenletesen adja le a teljesítményt
na meg oesze afutómű is gecijó
Jó8 meg mindenfélét mindenkinek!
pl haverom elvitt h nézzek meg neki 1 motort és jolvan mondom persze elmegyek!
odaértünk!
megnéztük a motort mondjuk a gyereknek h akkor kipróbáljuk!odamegyek berudom mondom magamba ebbe nincs akkora kompresszió mind aminek kellene lenni jolvan mondom a vallatásnál kiderül
gyerek elkezdi majd kijár vele elkezdi rángatni a gázt a tiszta hideg motornak jolvan ügyes vagy!
kijárt vele megkenem neki meg minden(250 es cr ről van szó 92es) 1,emeli az elejét 2 emeli 3,4,5 nem emeli mondom mi van itt?
mondom havernak h ez szar ne vegye meg mert gyenge!
meg mondja a srác h néha beköpi a gyeertyát h ő gyertyakulcs meg gyertya nélkül nem ment el motorozni
és erre elmentünk még 1helyre! a motor nem ment 2 hónapja odamegyek megszivatom rárugtam 4 et és indult is pro circuit rendszerrel meg minden igaz az első szebb volt meg minden de 2. erősebb meg a másodiknak szar volt a telója mert folyatott de adott volna neki 1 komplett felújítószettet gyűrűkkel olaj szimering lett volna neki 1 jó motorra!
erre melyiket vette meg?
az elsőt
mostmeg jönnek neki elő a hibák:(:(
Hála Istennek én kifogtam mert eddig smmi bajja kopp kopp
Bocs a sok szóismétlésért meg a hibákért