Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Stoneking!
Nekem az lc4-en C16és C17 van fent egyik az első a másik a háccsó asszem...Becenevén ami a gumira is rá van írva Stoneeater azaz sziklaevő Én pont azé vettem mert aszfalton is járok és hogy ne kopjon! Szerintem jó gumi homokban és sárban is de én terepen 0.8baros nyomással járok így terpeszt egy elég nagyot a gumma... Aszfalton 1.8 körül és meglepően tartós az eddigiekhez képest(olyan kemény mint a bakeli )t bár piroslámpánál képes gázra forogni 2ben szárazaszfalton. 640csak hatnegyven
Zoozee inkább azt mond már meg nekem.
De most a képen nézem, hogy az első kerék biztosítója rosszul van rajta. Nem? Most belezavarodtam, a nyílnak lefele kellene nézni , vagy felfele, mert a felsőket kell először lehúzni.
mondom pénzkidobás
igen igazságod vagyon csak a morini ugrott be ....

enyémbe polini csomagba hoztak dugót ...de asso werke dugo volt átcsomagolva
Köszi
kössz az infót Zrider,,ezzel asszem sokat segítetél
zsír vazze
Lemostam a motort, készítettem pár képet, holnap letesztelem a gumikat. Azért remélem nem bánom meg őket, de ha igen beszámolok majd róla.
Háj! Az egy minarelli am-6 blokk, ua mint mx v rx-50 v derbi senda 50 és még sok másba épitik ezt, szte mindenhol vehetsz dugót hozzá! Kétlem h a Pinknél ezt netudnák
Kawasaki: Elég volt Stewartból?

Érdekes pletykák kaptak szárnyra. Több helyről is azt hallani, hogy szakításra készülnek a zöldek James Stewarttal. A fekete párduc idén már sokadszorra bizonyította, hogy nem tudja levetkőzni vagabund stílusát. Egy újabb szezon úszik el sérülés miatt. Szám szerint a negyedik.

Stewart karrierje során csak Kawasakival versenyzett, 2005-ben pedig „élethosszig” tartó szerződést kötöttek egymással a felek. Most mégis úgy látszik, hogy elege lett Akashinak a szenvedésből. Állítólag a Honda és a Suzuki is bejelentkezett már Stewartnál. De ez egyelőre még csak pletyka!
zozee-és ebbe a moto morini blokkba hol érdemes érdeklődni dugóért.? ez valami olasz cucc avgy mi lehet?
.mert lehet szétlessz kapva a moci,,éééss kituggya miahelyzet....
moto morini
tán rotax blokk lenne?
Valaki tudna segíteni? egy ismerősnek van egy HM CRe 50 motorja,,valaki tudja hogy ehez milyne dugót lehet venni? 1997 es a motor ..Pinkmotorsnál aztmondták nemtudják,,mert ha esetleg későbbiekben dugózni kéne akkor franctuggya honnan lehet hozzá szerezni..valakinek esetleg ötlete?
képek netesek,,de a motor blokkja detto ez,,meg motor is szinte
azt a műanyagot vettük ki mi is
Pont úgy van most nekem is, épphogy beleér abba a műanyag szarba, ami a hátsó telot védi, pedig ránézésre van még 1-2 mm hely. Ettől függetlenül az EXC-be nem ment bele, azt a műanyagot pl le is kellet venni, nem lehetett normálisan elforgatni a kereket.
Amikor ilyen DT-m volt, emlékszem barbár állat módjára flexel estem neki a guminak, a sarkait kicsit megkellet igazítani. Nem tudom mi pontosan ennek a rugózásnak a neve, de abba a vasba ért bele, ami átöleli +ba a villát. De szerencsére ezzel már időben leálltak.
1 mm hiján nem ért hozzá semmihez..csak a szőrök a gumin

Hogy a gec…
Én hiszek neked.
zsír újonan lett beletéve!
Kb 50-60% körüli lehet ami a DT-n van.
OK, elhiszem! De azt leszögezhetjük, hogy ez nem új gumi, és ahogy nézem nem sok hely van, egy új szerintem nem ment volna bele. Majd ha hazamegyek csinálok képet, nem épp így nézz ki.
OK