A C16-C17 valóban nem sárba való, túl kemény az összetétele hozzá. Ezért kérdeztem, hogy hol szeretenéd használni. A C18-C19-et viszont nagyon ajánlom, eddig csak jót hallottam róla. Például van egy nagyon kedves ismerősöm, ő is indult Sóskúton, ezekkel a gumikkal. Ott aztán minden talajvISZONY, megtalálható, és megállta a helyét.
nem lehet tapasztalatuk mert ezeket nem használják de most komolyan mondom .....pénzkidobás az ilyen gumi
c 02-t meg tényleg kényszerből teszik fel öreg dr-ekre meg ilyen 17 " -os kerekű motorokra
amúgy szewasztok .............. most , hogy sikerült leoltanom a gumikat
A C05-nek, nekem nagyon tetszik a profil kialakítása, szerintem jó lesz. A C02 arra nem is találok szavakat, tudtad hogy eredetileg oldalkocsis cross mocik hátsó kerekére tervezték? A C16-C17, hát, az szerintem azért ütősebb, de sárban nem biztos, hogy jobb.
Crossozáshoz nem ezeket választottam volna.
Csak azért kérdeztem, mert C05 még senki nem kért tőlem, C02 pedig csak azért kértek, mert van 17-es méretben. Inkább C18-C19 vagy C16-C17, puhább homokos, sáros talajra C10-C11vagy C13.
Csak terepen szeretném használni, néha-néha elvétve kisebb beton szakasz. Hogy miért ez? Ehhez tudtam viszonylag jó áron hozzájutni, és a baráti körben többen is ezt ajánlották. De jól áll neki, olyan mint egy vadmacska, ami épp harapni készül.
Helló!nekem kellene egy kis segitség!Van egy Kawasaki KDX 125ccm-s motrom...az a gond hogy nincs benne power szelep....es tudnátok e segiteni hogy hol lehet beszerezni,vagy kb. mennyibe kerul?!?
Helló!nekem kellene egy kis segitség!Van egy Kawasaki KDX 125ccm-s motrom...az a gond hogy nincs benne power szelep....es tudnátok e segiteni hogy hol lehet beszerezni,vagy kb. mennyibe kerul?!?
Akkor biztos megfogadom a tanácsod, köszönöm!
c 02-t meg tényleg kényszerből teszik fel öreg dr-ekre meg ilyen 17 " -os kerekű motorokra
amúgy szewasztok .............. most , hogy sikerült leoltanom a gumikat
Crossozáshoz nem ezeket választottam volna.
Van valakinek tapasztalata Mitas C02 és C05-el kapcsolatban?