Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos itt is szakad az eső.....motorozás a locsolással együtt kilőve!
Reggel gondoltam egy nagyot hogy kimegyek mocizni kinéztem az ablakon éj majdnem elsírtam magamat.
Már megint este leesett a hó,ez már nem lehet igaz.
Jah am kár hogy elmentetek pénteken olyan hamar még utána kint volt olyan német vs magyar motorozás...JA meg a Firtosvári is kint volt
magammal akarok lenni
Birtokolni akarod a fórumot vagy mi ,h elküldessz?
te menyél aludni
de is locsolóverset a motoros hölgyeknek
Zöld erdőben jártam,
Unicumot láttam,
Ha nem kapok belőle,
Nem locsolok jövőre!
arany? vagy nem
kösszes
Akkor most itten nálunk nem motrozol! Jóccakát
jó éjt nektek!
én inkább motorozok ha nem esik!
Jóccakát. Én is szedelőzködök
Mert pl. az én dízel fiatom olcsóbb díj, mint egy golf gti. Pedig majd ugyanaz a köbcenti. De más a kockázat, azt mutatja a statisztika
Hát jah! Köszi a válaszokat, meek aludni, me holnap reggel locsoláás Kellemes ünnepeket!
Ja. Mert ők a kockázatok alapján szabják a díjat. Már ha ismerik, mi a kockázat
Jaa, bocs, félreértettem... A biztosító szemszögéből mondtad, Hogy "rendszám és műszaki nélküli vas elég érdekes is lehet. Van rajta fék egyáltalán" Úgyhogy bocs
Valszeg télleg kiröhög. És kár, hogy így van, mert télleg vannak jó állagú rencám nélküli vasak.

Talán az lehet megoldás, hogy kötsz egy lakásbiztosítást, amiben felelősségbizti is van. És ha gáz van, megérteted az ellenséggel, hogy kuss és akkor rendezed a sarát. Mert a lakásfelelősségben az is benne van, ha a fiam a cangával neki veret valakinek. Csak azt kell elhitetni, hogy így történt...
Hát az a baj, hogy az olcsó(bb) endurok (2-250ezer) 90%-a rendszám nélküli, és ez szerintem nem a műszaki állapotuk miatt van, hanem mert csak a hegyre veszik bohóckodni (nekem is erre kéne, de néha-néha használnám úton is). Úgyhogy azért kilehet fogni nagyon jó állapotú endurot is. Nekem pl. az MTX125-ösömön egy karc nem volt, és semmit nem kellet rajta cserélni a kopó cuccokon kívül! Na mind1, ünnepek után leugrok egy biztosítóhoz, megkérdem, hogy mit lehetne tenni, de szerintem ki fog röhögni Azért köszi a válaszokat!
Az a baj ezzel, hogy a biztosító nem tudja felmérni, milyen kockázatot vállal. Hiszen egy rendszám és műszaki nélküli vas elég érdekes is lehet. Van rajta fék egyáltalán? Meg hasonlók....
Ezt nem tudom. Félek, ha ezt választod, csak a díj magasabb, de nincs alku. Hisz ugyanaz a bejelentő, és akkor is kéri a műszaki érvényességét.

De nézz utána, én nem vok szakértő. CSak nem túl sok jóval biztatlak
És esetleg nincs olyan lehetőség, hogy az üzemeltetés módjaként nem "normál", hanem "verseny" kategóriát jelölnék meg? Mert láttam ilyen biztosítás kalkulátoron, hogy lehet választani, hogy "taxi, rendőrségi, reptéri, verseny" meg ilyenek.. az üzemeltetés módja! Vagy ez iszonyat nagy hülyeség? 50-es papírral, meg az a bajom, hogy ha van egy baleset akkor meg mégjobban megbasznak, mint ha nem lenne se biztosítás se semmi... Attól, hogy a rendőr megállít nrm félek, de a baleseti fizetléstől annál inkább
Sztem nem fog menni. A biztosítási papíron az első sor a rendszám.

Meg ha rendszámos is a vasad, a baleseti bejelentőn fel kell tüntetni, hogy meddig van rá műszaki... tehát sztem felejtős a sztori ebben a formában