Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mijezazegrivárasképsiki?
szia atsz !
vagy leszedsz az alaplapból előlről vagy hátulról picit .....vagy a blokkrész bakjaiból martok le amik tartják az alaplapot ....esetleg előrébbszereled a lekendkereket ...olyképp, hogy az agyrész és a lendítőkerék közé teszel valami gyűrűt......bár ez se lehet végtelenségig sőt szívem szerint nem is erőltetném inkább az elején említetteket piszkálnám ......az alaplap melyik részébe ér bele?
igen 200-ason volt.....(de ez yamaha amúgy azt látod , úgyhogy ezt már javították )

ellenben ha nem találsz megoldást és nem akarsz kókányolni nem erőszak a disznótor tehát moneyback garancia van barátok közt ...visszaküldheted ha nem faragod széjjel

amúgy megnézem de azt csak hét elejétől tudom nincs-e még véletlen valami alaplap......
de nem igérem, hogy lesz ...meg általában ilyen dolgok amik maradnak azok rosszak szoktak lenni
viszont azt is venni meg cserélni......... és még mindíg nem eredeti az szerintem már sok mint anyagilag mint idegileg........
akkor már inkább bontott de eredeti jó alkatrészt kéne beszerezni........
pontos típust és évjáratot írsz körbekérdezek még ha gondolod
Szerintem mindkét gép egyformán tökéletes, jól beleválasztottál.
Dönts a színe alapján!
Sziasztok!
Egy olyan segitségre lenne szükségem, hogy hobbiendurozásra + városi használatra mit ajánlotok KTM exc-r 450 vagy husaberg fe450? Uj motorrrol lenne szó. Fogyasztás, kezelhetőség, (kényelem), szervizigény csak pár mondatra lenne szükségem, nagyon megköszönném! KÖSZI :)

m4tul4
joreggelit!
bronz
zoozee! nem jó a lendkerék sajnos.Hozzáér az alaplaphoz belül.kdx 200-on volt akkor?évjáratot tudsz mondani?mert akkor lehet kerítenem kéne egy alaplapot hozzá.Vagy Te mit javasolsz?
Szia Zéé!
Nem tudsz aludni? Gyere Tihanyba.
szépek vagytok alig írtok
ahoj arany!
Engem az nem érdekel, hogy mit-mire cserél. Idény elején nagy kocka mocit cserélni, mert gondolom indulni szeretne mindegyik versenyen, a használtmotor meg mindig zsákbamacska, pláne ha versenymotor(öööö.......... telicross ).
Megjöhet bármilyen gyorsan az alkatrész, de szerelni kell, meg edzeni kell(ene), minden nap fájdalmas ilyenkor.
Nem is....
A hivatalos neve,"helyszíni bírság"
Csekknek hívják...
Hello!
Azért keresek mert nincs crossos\enduros haverom emiatt nem tudok motorozni max egyedül szal szeretnék csapatban csapatni...
nem sikerült semi alkotni vele...sebaj...leszarom..majd elviszem valami hozzáértő emberkéhez
viszon a jóhír hogy már kész a lengővilla meg a himba
Utvonal engedélyre gondolsz?Nemmintha érteném mit akarsz belöle kihozni (gondolom lábon kimenést )mert crossal nemmehetsz semmikép
Wc papir?
fákk a képet nem küldte
remélem érted mi pofázok
hello!
az a kérdésem hogy hogy hívják azt a papírt ami egy cross versenyzőnek van ha nincs utánfutója hogy kivigye a motort a pályára, és mi szükséges hozzá.
Köszi!
úúha halod nem tudom igy most de megnézem köszi
huzd ki a szárbol amennyire csak lehet,és a rugo és-e között lesz egy csavar amivel van rögzitve egy ilyen kis csuszosmászoshokkendároaminekhirtelennemtudomanevét és az tartja a rugot is..remélem érted
na csáóóó
kellene sürgősen egy kis segítség kicsavartam a 32 es teló csavart....és hogy a picsába kell kiszedni? csavaromm meg próbáltuk kihuzni de nem jön hanem ugye csak a rugó nyulik
hogyan lehet kiszedni? köszi előre is
Bár a multkori 3 mázsás kruzerekkel offrodozunk meg repülünk után ez meg se kottyan
Ez a zöld Kawát Ennyi erővel egy Endurositott Simot is lehetne triálnak hívni... a Másiknak legalább már vannak arra utaló jegyei