Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

véletlenül nem ez az az olasz fajta Honda? még az Mx time ba olvastam 1x hogy a japóktól átveszik és endurót faragnak a crossokból mindegy lehet hogy hülyeséget beszélek minden esetre fasza gépezet
amugy ÜDV
nem idéztek be...csak kikülték a figyelmeztetést és csókolom...egy levél faternak, egy meg nekem. fater egyből ketté tépte
serfozo!
És mi lett végül a büntetésed? A rendőrségre beidéztek? Mit csináltak ott? Mert nekem is volt egy hasonló sztorim, ápr.10.-re vagyok beidézve.
Üdv!
Honda CRE ez neke mtotal erdekes tipus de tetcik
makdonaldszos bigmak menű,,?
jóreggelit!
És egy pitbiket?
hétalvok,, ÉBRESZTÖÖÖÖÖ VITNYÁM,,,
jaja mi álltunk
kicsit meghúzzuk magunkat és ezret is

súlyos bajt vettek ezzel a nyakukba szerintem
1 az 1x amikor is megálltam akkor is ez volt a helyzet, lánchíd pesti hídfőjénél az alagút előtt, ott beállt elém egy tranzit, tréfakabát leküldte kispadra aztán intett nekem is h lefele és mivel elég szűk a hely és 2 en is álltak az út közepén kénytelen voltam megállni, a böki csak az volt h a biztosítást februárra elfelejtettem befizetni de nem volt semmi gebasz
de titeket úgy kapcsoltak le h nem volt hová menni ha jól emlékszem
ebböl már jo sok magaslest fel lehet gyujtani, mondjuk csak a számtan kedvéért ha egyhez kell kb 4 liter benya, akkor kb 100-at,,,
mi öregek nem nyomjuk annyira gyorsan
ktm el szopattak 1x-2x errefele... de basztam megállni, ahhoz h egy crossmotort elkapjanak elég gyorsnak kell lenniük
330 litert kb.
de már előtte volt huszontötezer azaz 83 liter kb.

összesen ez 410 liter benga ... .125 ezer ft...és plussz elkobzás 3.5 hónap

ezt 3-mal szorozzad meg mert hárman voltunk
ja elfelejtettem ..kabják be a faszomat ......mert befogják !
nem foglyák, de felőlem leszophatnak, áprilisban megcsinálom a 2 hetes korlátlanos bigyót oszt enyni... és a rendszámomat nekem is meghajlította a huzat

1x álltam meg életemben, többször soha, bár a bandittal még nem akartak megállítani, pedig járom a várost minden nap vele
Szevasztok!
Kiskunhalas környéki amatőr endurosokat keresek, szar egyedül motorozni. Elérhetőség adatlapomon
elvileg......nem...de nem vagyok azért jártas ebben...szal ha akarják igyis ugyis megszopatják a szádat..
vazze zoozee, mennyi benzint lehetett volna venni 100 ezerböl,,, , ,
Pont a lényeget hagytam ki. Szal pénzbüntetést nem kaphatok.