véletlenül nem ez az az olasz fajta Honda? még az Mx time ba olvastam 1x hogy a japóktól átveszik és endurót faragnak a crossokból mindegy lehet hogy hülyeséget beszélek minden esetre fasza gépezet
serfozo!
És mi lett végül a büntetésed? A rendőrségre beidéztek? Mit csináltak ott? Mert nekem is volt egy hasonló sztorim, ápr.10.-re vagyok beidézve.
1 az 1x amikor is megálltam akkor is ez volt a helyzet, lánchíd pesti hídfőjénél az alagút előtt, ott beállt elém egy tranzit, tréfakabát leküldte kispadra aztán intett nekem is h lefele és mivel elég szűk a hely és 2 en is álltak az út közepén kénytelen voltam megállni, a böki csak az volt h a biztosítást februárra elfelejtettem befizetni de nem volt semmi gebasz
nem foglyák, de felőlem leszophatnak, áprilisban megcsinálom a 2 hetes korlátlanos bigyót oszt enyni... és a rendszámomat nekem is meghajlította a huzat
1x álltam meg életemben, többször soha, bár a bandittal még nem akartak megállítani, pedig járom a várost minden nap vele
És mi lett végül a büntetésed? A rendőrségre beidéztek? Mit csináltak ott? Mert nekem is volt egy hasonló sztorim, ápr.10.-re vagyok beidézve.
súlyos bajt vettek ezzel a nyakukba szerintem
de már előtte volt huszontötezer azaz 83 liter kb.
összesen ez 410 liter benga ... .125 ezer ft...és plussz elkobzás 3.5 hónap
ezt 3-mal szorozzad meg mert hárman voltunk
ja elfelejtettem ..kabják be a faszomat ......mert befogják !
1x álltam meg életemben, többször soha, bár a bandittal még nem akartak megállítani, pedig járom a várost minden nap vele
Kiskunhalas környéki amatőr endurosokat keresek, szar egyedül motorozni. Elérhetőség adatlapomon