ezrt úgy szokták csinálni, hogy nem dugózzák be és egész szépen kinyomja....de ezt inkább négyüteműek könyökével szokták csinyáni e.....
a rezót mi úgy javítjuk, hogy van olyan dugónk amibe szelep van és megnyomatjuk kompresszorral és a horpadást elkezdjük melegíteni hegesztőpisztollyal......ha túl éles a horpadás akkor meg odahegesztek egy olyan cuccot a horpadásba aminek csúszik a nyelén egy súly és a végén megakad ...na és ezzel kirántom melegen
Azért a víz ugye elég paraszt tud lenni amikor megfagy. Nem kérdez, csak megy. A tubarózsából hogy mi lesz, nagyon kíváncsi vagyok. Azért szerintem benne van a kockázat, hogy kinyitja/elcsavarja valahogy, nem? Arról nem is beszélve, hogy ha a diffúzor részt kitágítja, akkor összerakás után máris hamarabb szippantja ki a cuccot a hengerből, ami lehet hogy már túúmáccs, és kiveszi a hengerbül a zégetnivalót is.
NINCS TAPASZTALATOM ezzel a módszerrel kapcsolatban, ne értsd félre. NEM LEBESZÉLNI AKARLAK, csak nekem ez néhány kérdést fölvetett. De nagyon kíváncsi vagyok, hogy jó lesz-e, mindenképp számolj be róla!
Az biztos, hogy ennyi kurvaanyázás után, mint amennyit csak itt leírt az alkatrészekkel kapcsolatban,....háááttt 23-szor átgondolnám hogy megint lecseréljem-e a gépet.
beletört ennek a redvás csavarnak a feje a telóba......hogy lehet kiszedni és ujat teni bele? (első teló és nem fordított) felül van egy kb 32 es kibaszotnagy csavar..ha azt kicsavarom akor mi lessz?
mondjuk szerintem is jó ötlet tényleg ez......a víz a fagyás hatására tágul ugye...szal jó esély van rá akkor......na majd meglássuk....kárt nem okozok vele ha megtöltöm vízzel....
a rezót mi úgy javítjuk, hogy van olyan dugónk amibe szelep van és megnyomatjuk kompresszorral és a horpadást elkezdjük melegíteni hegesztőpisztollyal......ha túl éles a horpadás akkor meg odahegesztek egy olyan cuccot a horpadásba aminek csúszik a nyelén egy súly és a végén megakad ...na és ezzel kirántom melegen