Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is így tudom
2004-es az vagy 5-ös ?
utóbbi 2 évben nem nagyon mozgott ha jól tudom
megy mint a paraszt...futómű gecijó...blokknak nagyon szép hangjavan
kipróbáltam multkor
ja aha azt ismerem
Most nyitott KTM-es oldal: http://ktmracing.tx.hu/
hát van vevő kx.....
ha elviszi,veszek egy 250sxs -t
azt ami budaörsön áll az mx outlet előtt
igen ...és hogyhogy
Suzuki Rm 250..98 as évjáratú, hát most hogy nemrég estem vele gondoltam darabokra szedem és cserélek mindent amit kel.....himba és a lengővilla csapágyakat már megoldottam SKF csapágy boltból..szerencsére volt nekik kormány, kuplungkar, gázbowdent+ház, első-hátsó gumik, fogaskerékszett, berúgókar, leállítógomb, kézvédő, matricaszett(ami elengedhetetlen ) ülléshuzat, első sárvédő fékbetétek, alsó láncvezető görgő....kb "csak" ennyi
nekem meg ktm....
az kawasaki rm lesz
ezt teszi az emberrel a 3 réteg festék amit le kell csiszolnia hogy ha nem vigyáz....
kajak mikor belenéztem a tükörbe olyat röhögtem bazz
elhiszem,én is vártam nagyon.
milyen rm?
5 hónap az fincsi
én is dolgozom most a RM en....már alig várom hogy kész legyen végre
kb 5 hónap volt.
Nem minden elismerés az enyém.A szerelő haverom sokmindent megcsinált,amihez nekem sem szakértelmem,sem tapasztalatom nem lett volna.Meg nem bíztam annyira magamban,hogy a drága pénzen megvásárolt új alkatrészeket elbasszam esetleg.
de köszi szépen!
bazz hallod....minden elismerésem a tiéd....nagyon faszán összeraktad a cr-kx et menyi időt vett ez igénybe neked?
jajj de jóó.úgy félek,hogy nem lesz jó amúgy nagyon reménykedek,hogy jó lesz
ja egyébként nem tudja valaki,hogy milyen tárcsa menne rá a gyári 4 csavaros agyra?elsőre persze
elpostázódott a cumód
hiba a matrixban
most mi a furcsa abban az 5 Ászban? Póker közben is mindig van nálam egy tartalák...
szép vazze .....hogy hol tart ma a tudomány
Tudom nem igazán ide tartozik, de a háttérben ott egy motor, csak takarásban van.
Nade nem ez a lényeg.
Aki szokott passziánszkodni, annak biztos feltűnik a kép érdekessége.
Én ilyet több év alatt nem basztam még Azé ez durva
A kép nem lett fotosopppolva, meg ilyesmi, ez friss most nyomattam a passziánsztot egy 5 perce és akko rtörtént.
Üdv!
sajnos nem..