Köszi szépen nagyon rendes vagy jó h írtad mert akkor hnap vettem volna valami olajat és akkor kidobtam volna az ablakonn 2000ft ot
így akkor ezek szerint jó bele akkor nem cserélem le!
amiket leírtál róla az megfelel a gépbe!nem
A Valvoline DuraBlend 4T egy nagy teljesítményű szintetikus, kevert motorolaj a 4-ütemű 10W40motorkerékpárok számára. A termék nedves-kuplung kompatíbilis, és ajánlott japán és más motorkerékpárokhoz, ahol API SG vagy JASO MA az előírás. A termék megfelel a vezető motorkerékpár gyártók követ...
szal ezek szerint jóó!
De ha tutira akarsz menni a Cr be akkor MOTOREX GEAR OIL (2t+ 4t),,mert van Gear oil Hypoidos is,,de az nem jóóó crossba,ha jól tudom..
-MOTOREX GEAR OIL :
Szintetikus teljesítményű speciális olaj, kétütemű motorkerékpárok külön kenésű nyomatékváltói számára. Tökéletes működést és minimális ellenállást biztosít a kenőolajban működő kuplungtárcsák számára. SAE 10W/30 (75W/80W), API GL-4 Kiszerelés: 1l, 4l
amúgy 1990 ft www.olajshop.hu -n ha nézed:D ( Nyomatékváltó olajok között)
Hellósztok!
olyan kérdésem lenne h a blokkba mien olajat ajánlatok?
ami nem drága meg jó is bele(cr250)
nagyon fontos meg sürgős lenne a válasz mert hnap megvenném akkor
előre is köszi
helló,
na csak most olvasom fórumot mostmár teljesen helyrejött ugyanugy merek vele mindent csinálni meg bírja is, de azért sok időbe telt mire 100% lett
Most értem haza, volt egy kis dolgom.
Bizony szép időnk van, nem is fecsérlem tovább az időt, irány Sóskút.
Ma az összes sírton felmegyek, ami csak az utamba kerül, nincs kegyelem.
így akkor ezek szerint jó bele akkor nem cserélem le!
amiket leírtál róla az megfelel a gépbe!nem
ezaaz
Durablend 4T 10W40 1l 2 200 Ft
A Valvoline DuraBlend 4T egy nagy teljesítményű szintetikus, kevert motorolaj a 4-ütemű 10W40motorkerékpárok számára. A termék nedves-kuplung kompatíbilis, és ajánlott japán és más motorkerékpárokhoz, ahol API SG vagy JASO MA az előírás. A termék megfelel a vezető motorkerékpár gyártók követ...
szal ezek szerint jóó!
De ha tutira akarsz menni a Cr be akkor MOTOREX GEAR OIL (2t+ 4t),,mert van Gear oil Hypoidos is,,de az nem jóóó crossba,ha jól tudom..
-MOTOREX GEAR OIL :
Szintetikus teljesítményű speciális olaj, kétütemű motorkerékpárok külön kenésű nyomatékváltói számára. Tökéletes működést és minimális ellenállást biztosít a kenőolajban működő kuplungtárcsák számára. SAE 10W/30 (75W/80W), API GL-4 Kiszerelés: 1l, 4l
amúgy 1990 ft www.olajshop.hu -n ha nézed:D ( Nyomatékváltó olajok között)
www.fotofoto.uw.hu
olyan kérdésem lenne h a blokkba mien olajat ajánlatok?
ami nem drága meg jó is bele(cr250)
nagyon fontos meg sürgős lenne a válasz mert hnap megvenném akkor
előre is köszi
én is ilyet raktam bele a crm be még anno..és jó volt
ez jó a motoromba?
na csak most olvasom fórumot
Bizony szép időnk van, nem is fecsérlem tovább az időt, irány Sóskút.
Ma az összes sírton felmegyek, ami csak az utamba kerül, nincs kegyelem.