Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!Csak skype-om van palotai.peti
Szia!

Engem lehet hogy érdekel a nadrág...
Küldj róla légyszi képet! kadlecsikm@gmail.com
gyémánt!
arany
Már megint nem tudtam belépni
ejj...kihaltunk?
megy valaki hétvégén a Monori versenyre?
Megyek össze rakom a motoromat kitört egy darab a légszürö házamból. Nem tudom hogyan ráadásul nincs is meg a kitört darab. ezért egy műanyag dobbetétböl pótoltuk. Nem lett szép, de kurva ronda lett
Hali. Nekem is 85 körül volt amikor megkaptam apámtól a kettes bizonyítványért a 250-es etz-t a környék első tárcsfékes gépe volt 27500ft-ba került. Hogy elment az idő bassza meg.
de minden sérülés mentes
Nem, csak először olcsóbb dolgokat vettünk, aztán megjött a Fox mániám és bevásároltam abból.
Ilyen jól megy, egyből vettél tartalékot is?
Szió!

Nem csak mindenből van kettő.
na re
mi ez a punnyadás?
nincs mit olvasni
Vége az endurozásnak?
helló!
grat ici az új mocihoz nagyon zsír, és gratula Faisstnek is a versenyeredményéhez!
a szombati verseny debrecenben meg elmaradt... szal ennyi sőt még egy defektet is kaptam vasárnap pont mikor legmesszebb voltam már otthontóól...
Szióka!

Eladó: Acerbis enduro kabát M-es, kék/fekete 10000 Ft.
Wind cross mez M-es, kék/fekete 3000 Ft.
Wind cross nadrág 32-es, kék/sárga/fekete 5000 Ft.
Spy Targa szemcsi 5000 Ft.
gratulálok az új géphez ! szép
életemben volt pár mocim de csak egyet sikerült kihoznom a boltból úgy, hogy össze kellett raknom a bolt előtt....vittem bele benzint, laposelemeket, kerék be egyebek....... és hazagurultam vele ...sose felejtem el
MZ ETZ 250 piros 1984 február 3-án akkor az nagy szó volt ...környékbe első három etz közül egyik ez volt
basszátok meg , hogy megy az idő
jó reggelt ! arany
Na ezt megkaptam
sanya, bohit ismered
Kívánom jöjjön rád de,amikor a bukó rajtad van
nagybátyámnak 66 s volt de sajna eladta pedig az át ment mindenütt de a másfél méteres vizben nem igazán mtz 82 esnek a motorja volt benne
Az egy GAZ 69
Köszönöm! Az a kerék egy 640es Lc4es KTN elsö kereke.
szó szó, elbirnám de azt a uazt is ami mögötte van ( már ha az az )