Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van ilyen.
Stihl nem tedd bele ez hülyeség
lehet hogy pörög csak jelentősen kevesebb lóerő van benne
castrol R2 a legjobb
ha ügyes vagy 2500-ért veszel
Sziasztok
mennyibe kerülhet egy hajtokar crf250be?
most hogyan tovább? először is mossál kezet
sziasztok, huh ez bizalomkeltő volt , és most milyen a térded, mennyire jött helyre?
ilyesmi járt az én fejemben is meghát egy liter oil ebböl is van 2500ft körül...persze ezért is biztonságosabb pl a castrol r2 mert az is 2500-3000ft körül van (helyfüggö) de az tuti jo,csak pl ilyen esetekben jó megoldás lehet...
csoki
hát stihl olaj az nem rossz..gondolj csak bele hogy a fűrész is pörög mint állat és ahoz van fejlesztve direkt...szal nyugi semmi baja nem lessz tőle..de ajánlom figyelmedbe hogy maradj azért a full szintetikusnál én pl Valvolinera esküszöm, de van még más jó olaj is
Sziasztok.Még uj vagyok itt.1-2 szót magamrol.Egy 1990es honda cr 125ös gépem van.Lassan 1éve teljesen hobby szinten motorzgatok vele.Viszont azt nagy odaadással
Szóval lenne 1kérdésem.Ma voltam kint motorozni egy kicsit,és sajnos elszámoltam magam,így a házunktol jó 10km-re kifogyott a benzin De szerencsémre egyik motoros haverom abban a faluban lakik,ahol sikerült leálnom,igy öt felhivtam és hozott nekem naftát.Mondta bevan keverve nyugodtan mennyek.(neki 125ös dt van).....Aztán mikor hazajöttem felhivtam megköszöntem még 1x,és akkor mondta,hogy stihl láncfürész olajjal volt keverve Kicsit meglepedt mivel azt mondta,hogy ő már 40-50liter benzint kevert igy és semmi baja a gépének.Az enyémnek se lett smei baja,szerencsére mig haza jöttem,pedig ugyanuyg huzttam neki,mint ahogy szoktam.De hosszutávon sem káros az ha ilyne olajjal járnék?
Köszi elöre is...
Szevasztok...
szevasz szep gep mennyiert vesztegeted?
Helosztok!
Azt szeretném kérdezni h mennyi olaj kell a blokkba(honda cr 250)?
hello
szétszedtem a telóm mert beletört a keménység állító csavar feje a tetejébe....eddig jutottam a szétszedéssel, és most hogyan tovább? köszi a segítségeket előre is
reggelt!
nekem vagy 1,5 éve ugortt ki a térdem, egy hét gipsz meg vagy 1,5 hónapig rögzítő volt rajta...
hát én ahogy levették már motoroztam is de csak lájtosba, mert volt hogy ha dőlt a moci és arra lábamra kellett támaszkodjak akkor fájt.. de fokozatosan terheltem és így nemvolt gond vele
ah, nekem ficam volt csak, és megnyultak a szalagok, 1 honapja nem ultem mocin, és most picit parázok...
jo van ilyen gumis térdrögzitőm vagy mi a neve...de bennem van a félsz
csak kiváncsi lettem volna hogy egy ilyen eset utan ki mennyi ido utan ult motorra előszőr, illetve hogyan edzette a térdét... vagy mennyire állt neki vissza normalis állapotba...
Nekem volt térd műtétem kaptam 3csavarkát is .
Sziasztok
nem tudja valaki mikor kezdődik győrben az extrém enduró?
nem megyek mert hogy nézne ki ha ott is ktm győzne
mikor lesztek kész az alpesinél az utcával ? múltkor tuki- tukiba gurulok lefelé mellig ért a sár a méteres gödrök és kiálló csatornák között és megszólít a paraszt miért crossmotorrral megyek itt?
mondtam neki , hogy ez nem crossmotor..de amúgy mi a gecivel menjek ? tankkal ? mert az talán még elmenne ott esetleg ...se
Mór genny?
morgenny !
Helló!

Mi van? Nagyon lapít mindenki.
Biztos valami nagy dolog van készülőben.....

Ha meg nem,akkor gyertek ki délután a pályára egy barátságos MX rangadóra.
A futamok 3 körösek ,és kő keményen vérre mennek

Na mentem is felkészíteni a paripát a nagy ütközetre
szombaton csak én szedek bérescseppet?
ténleg ha vkinek volt köztetek vmi térdsérülése, szalagszakadás, ficam... lenne hozzá kérdésem
arany!
Cs vallaki nem tudna segiteni hogy honét tudok letölteni 2004 es exc 450 es hez service manualt ellöre is kösz csá
üdvözlet