Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól hallottam , hogy még Yamahával mondtak be?
Szponzoráció megy?
Vasárnap ismét le akarunk menni mi is, mert van egy-két srác aki szintén indulni szeretne, és hát van mit gyakorolni. Ha ti is ezen a napon jöttök, akkor tuti találkozunk.
Hát az az igazság, hogy nagyon kellene az eső annak a pályának. Mi voltunk hétvégén, iszonyú milyen por volt, pedig nagyon sok eső esett előtte, mégis elnyelte a talaj.
üdv all!
kint voltatok ti is?
Igen,persze hogy megyek
Remélem most hétvégén nem fog esni és lejutok oda edzeni...bár elég esős időt mondanak egész hétre,meg jövöhétre is
Főleg hogy tavaly ilyenkor mentem rajta utoljárra...
Akik elöl mentek,ők biztos hogy voltak lent előtte...elsőre ugrottak mindent...rohadt nagy előny számukra!
Mi is akartunk menni,de mindig esett az eső amikor mentünk volna..
Április 13-án indulsz Kőszárhegyen?
Igen, én is valami ilyesmit hallottam. Ez azért elég dúrva.
Az elég jó eredmény! Főleg, ha azt vesszük, hogy nem egy könnyű pálya a nyáregyházi...Grat!
hát igen..166 nevező volt..elég sok
nálunk nem volt annyira vészes,mert csak 23 an voltunk!
Leginkább 125 b ben volt kavarodás.Ott azthiszem hogy 46 an voltak,de csak 42 vagy 43 embert engedtek elrajtolni.
250B-ben mentem
Épp most néztem az eredményeket,ma tették fel a www.motocross.vasarhely.hu -ra. 9. hely....de remélem ez évvégére 5-6 körül lesz
Azt hallottam nagyon sokan indultatok az amatörben, és elég nagy kavarodás is volt emiatt. Ha megkérdezhetem melyik csoportban indultál : A, B, Extra?
Jaja, Dév volt
az én voltam
Az jó kis pálya. Csak nem indultál múlthéten?
Jaja
Szió! Nyáregyháza?
Szia!
Mikori volt a CR?
az zsír
lehet h én is kinézek majd..hogy ha haver indul
Nem versenyezni, de úgy néz ki megyek.
Egy kis újdonság MXV-ről.
reggelt!

hát akor most már én is eladom a bukómat és a szemcsimet.....
CMS 2007 es BUKÓ 15 pénz
Progrip piros-ezüst keretű szemcsi 7 pénz