Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fordítva*12
Újságíró barátomat ma ütötte el egy balfék autós,nyílt lábszár töréssel van bent a János kórházban 11óra óta,ha minden igaz most műtik ...végül is csak 21 órát várt a műtétre nyílt töréssel ...mi van itt mááá agyríím
szewasztok ...
Jobbulást mindenkinek ! Nem tudsz valakit aki Kawához árul bontott alkatrészt vagy suzihoz ,kéne nekem egy hátso fékmunkahenger.
Jobbulást!
vazzeg...davon a kezét törte,te a lábadat basztad oda..én is a lábamat...
mi a csöcs van?
vigyázzzatok vazzeg
ja,az érdi lejtőn hátszéllel
Mi a francot csináltál? Remélem nem én leszek a következő. Hétvégén rámpázunk megint és nem szeretnék igy járni jobbulást
jobbolást! Mi ez az új csimma divat Faisst kezdte a divatőrületet...újságíro barátomat ma kaszálta el egy autó,nyílt lábszár törést szenvedett
Üdv all!

Hát, ha inkább endurózni akarsz akkor talán jó lehet, haveromnak van Xt 600-asa ami hasonló ehez, és azért erdőbe igen csak megállja a helyét...
Nekem a 120-as farmotoros is ment ennyit. Igaz, egy hengerfejpakolással csak eccer
Kissé küzdelmes vele az élet nehéz terepen. De ha kalandot keresel....
Szewasztok!

Hát, a hétre ez a helyzet. 13-án többet nem motorozok
Nem volt jó kis pajtás géped?
Ennyi a vége az 1600-as Zsigulátornak,nekem is volt csak akkor nem tudtam lefotózni
Szia Miklós mi a helyzet ? Tegyél a csend ellen
heloooooooo
bővül a készlet...már egy kuplung karral telljesebb az RM
szewasztok!

ezt a TT 600 ast akarják cserélni a gépemre. endurózásra szerintetek alkalmas lenne?
De nagy a csend....
Kaposváron lakom, a guma is nyilván itt van nálam. De a következő megyékben szoktam sűrűbben előfordulni: Zala, Tolna, Baranya, Bács valamint a napfényes főváros. Jó lehet valamellik?
Ezexerint lehet én is ugrottam már hátraszaltót?