1. nikknek jobbulást, én már tök frankon udok motorozni csak terepezes meg nem javasolt... én is ficamot szenvedtem, csak feljebb, térd meg en nem a motor miatt
2. szpáj, neked most milyen mocid is van? nem a 25ös kx nem?
Egyébként ott és akkor kábé max 15-tel mentem. Azért is írtam a Gábonak, hogy Isten mentsen az eccerű helyeken történő lassú haladástól. Az rohatt veszélyes tud lenni
szevasztok...jobbulást nikk,meg faist,meg davon na valaki lécci mondja már,hogy 1liter oil elég aelsö telomba?
ha a hengerfej kicsit nem tükör sima,akkor esztergályoshoz vigyem,hogy sikba hozza
Nagyon nem vok elkeseredve, eltörve nincs, jövő héten má talán szaladok is..... És legutóbb 1987-ben történt velem hasonló. Egye-b..ssza, 21 évenként kibírom
A bokaficam előnyei egyébként a következők: Éhgyomorra lement egy pálesz, most tolok egy kis sonkát, lefujtom egy sörrel és megyek aludni....
Az élet szép, még így is, hogy franctuggya mikor motorozhatok megint
etüd 99 ft (széles nagyfilmes kutyaszar gép volt )
pajtás 150 ft lehetett kb....(egy legenda )
cmena 8 ? ft .....ez már jó volt
cmena 8M 330 ft volt ...akinak szmena 8M -je volt ...hát arra születni kellett akkoriban
de ti ilyesmire már nem emlékezhettek
remélem sikerül könnyeket csalnom néhány fiatal szemébe
Na, hát szerencsétlen szarabbul járt, mint Davon, Faisst meg én összesen. Mostanában kissé leszoktam az aszfaltról a hasonló esetek miatt... részvétem...
Olyan kellemesen sáros nap volt a szombati eső után. Megmásztuk az összes valamirevaló felfelét. Igaz, volt olyan hely a végén, ahova már csak négyen mertünk elmenni a reggeli tizenegynéhányas léccámból. Síkos volt az agyag rendesen, sok helyen megállni se lehetett, mert eccerűen lecsúszott ember, motor és kész. Az a szitu volt, amikor könnyebb a felfelé, mint a lefelé... Biztos tuggyátok, miről beszélek.
No, aztán a nap végén, amikor már letudtuk az összes rázós helyet, akkor egy teljesen sík, üres placcon, még fű se nőtt a környéken, egy lájtos gázadásra balra elment a hátulja. Jobb láb le, oszt azonnali hatállyal ki is tekeredett a bokám. Még hazamentem, gép lemos, de este már nem tudtam ráállni, úgyhogy baleseti sebészet. Hálistennek volt pont egy régi cimbi ápoló, ő tologatott a kabrióban, így hamar végeztem. Azóta itthon....
2. szpáj, neked most milyen mocid is van? nem a 25ös kx nem?
Hengerfejet nem síkba esztergálni, hanem marni vagy köszörülni lehet. Kaposváron tudnék Neked ügyes szakit javasolni.....
ha a hengerfej kicsit nem tükör sima,akkor esztergályoshoz vigyem,hogy sikba hozza
Nagyon nem vok elkeseredve, eltörve nincs, jövő héten má talán szaladok is..... És legutóbb 1987-ben történt velem hasonló. Egye-b..ssza, 21 évenként kibírom
A bokaficam előnyei egyébként a következők: Éhgyomorra lement egy pálesz, most tolok egy kis sonkát, lefujtom egy sörrel és megyek aludni....
Az élet szép, még így is, hogy franctuggya mikor motorozhatok megint
etüd 99 ft (széles nagyfilmes kutyaszar gép volt )
pajtás 150 ft lehetett kb....(egy legenda )
cmena 8 ? ft .....ez már jó volt
cmena 8M 330 ft volt ...akinak szmena 8M -je volt ...hát arra születni kellett akkoriban
de ti ilyesmire már nem emlékezhettek
remélem sikerül könnyeket csalnom néhány fiatal szemébe
látom nikk rád is rád jár a rúd
ez azért van mert mész mint az állat
No, aztán a nap végén, amikor már letudtuk az összes rázós helyet, akkor egy teljesen sík, üres placcon, még fű se nőtt a környéken, egy lájtos gázadásra balra elment a hátulja. Jobb láb le, oszt azonnali hatállyal ki is tekeredett a bokám. Még hazamentem, gép lemos, de este már nem tudtam ráállni, úgyhogy baleseti sebészet. Hálistennek volt pont egy régi cimbi ápoló, ő tologatott a kabrióban, így hamar végeztem. Azóta itthon....