Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha pl a hátsó fogaskerékről lemennek a fogak de az első fogaskerék még jó meg a lánc is akkor elég ha csak hátsó fogaskereket veszek vagy komplettan ki kell cserélni mindent
35 ből már faszát ki lehet szerkeszteni......
mondjuk universalba bemész és csoki 20 ért van X gyűrűs lánc, 7 ért fogaskerék hátsó, 4 ért meg eslő....csoki
hello midnnekinek néztem 1 sx 450 et endurozni csak hobbi szinten használnám hétwégén meg ilyenek semmi werseny!sztetek el lehet wele boldogulni a dombokon?köcce a wálaszt!sürgőss lenne a wéleményetek!
Kaptam a múlt héten egy 40 ezres bírságot, Királyok útja(római) 40 helyett 64.
Mindezt március 13.-án fotózták, de sajna a hosszú távú memóriám már nem az igazi, ezért nem tudtam hogy ki vezethetett. Cumi május 1-től van.
Hy skacok!
Kössz az infót szpáj! Akkor ezek szerint eza Parillás Akciós faszom Reikon meg Wrp ez nemsokszart ér , láncra ami hozzá volt azt nemis mertem kérni mert itt valaki fórumon írta hogy Rmx en elszakadt

Ti milyen lánckerekeket,,és láncot ajánlatok,,ami "nem a legdrágább,,de jóis," ha legközelebb veszek akkor ne szart vegyek,....ha veszek max 30-35 öt szánok legközelebb egy szettre,,,ja meg úgyhalottam hogy O gyárás lánc tovább bírja,(olyna kéne nekem ami sokáig tartós),vagy ti mit ajánlatok Hard endurora,,néha cross,,,,, ( de azért remélem hogy eza szett egy évet kibír azért )

Valaki írhatna ,,akinek van tapasztalata lánckerék és láncügyben:)

nehogy elmenjek endurózni
alszotok .....megyek kocsmába
nem tudom ki lehet az apa ...nem vagyok ismerős kaposváron

amógy jó reggelit. ...és az arany természetesen....
ma endurózni megyünk bár megint betegen ébredtem......megvan fázva zééé és köhög
este még gumitcseréltem mert már mamusz volt a régi

ja és azt a sok traffipaxot a mi pénzünkből telepítik ellenünk....hogy jobban leszedhessenek a fasszopók....
így én is vállalkoznék a ti pénzetekből magamnak.......és ha nem tetszene még közétek is lövetnék
hasonló szitu mint a ne motorozzunk a közös erdőbe , hogy ők nyugodtan lophassanak kedvükre eszetlenül milliókat maguknak ...és a faszkalap zöldek ezt észre sem veszik, hogy bábúként közénk vannak dobva ...nagyon buta emberek ( őrájuk érvényes a legjobban a nem látja a fától az erdőt a bunkó mondás) na mindegy szopjanak le engem is !

szpály mi volt a kérdés ?
szasztok..még jó,hogy ilyen sokat irtatok a kérdésemre
kimi: sok reményt ne füzz a lánckerekekhez kalap szar ez a reikon meg wrp lánckerék,1szer vettem egy parillás szette a 25ösre,de többet soha nem tulzok ha azt mondom,hogy mind motorozás után spanolni kellett jo a láncod nem a szettes féle lánc de a lánckereke hihetetlenül hamar kopnak most éltebe lép az "olcsó húsnak híg a leve"
Jóccakát, szintén mentem
Jó éjt mindenkinek.
Az én összes kisfiam apjának a pöcsét is... Nagyon hasonlítanak egymásra a manusok, tehát egy pöcsről lehet szó, ennyi könnyítést adok
Ezért is bekaphatja az összes rendőr .
Köszi a tippet, megnézem
Ez jó. Ilyet már én is vettem pluszba
Nekem ezt küldték a témában:

Összesen 14 darab új fix telepítésű sebességmérő készülékkel találkozhatunk
a közeljövőben. Az automatákat az autópályák mellett helyezik majd el, öt
darab jut az M1-esre, négy az M3-asra, és szintén öt darab az M7-esre. A
közbeszerzési eljárás után telepítendő berendezésekre
98 millió forintot szán az autópálya fenntartója.

M1-es autópálya
Jobb oldalon az 54-es, 104-es, 156-os,
bal oldalon a 63-as, 104-es km környékén

M3-as
Jobb oldalon a 20-as, 139-es,
bal oldalon a 104-es kilométerszelvénynél

M7
Jobb oldalon a 28-as, 86-os,
a balon pedig a 6-os, 16-os és a 82-es szelvények környékére jut
sebességmérő berendezés.

Jobb oldal - mindig Bp - ről kifelé menet

Bal oldal - mindig Bp - re befelé menet

Ezek a kamerák várhatóan nem úgy lesznek kihelyezve, mint eddig az M7 - en
(nagy dobozba középen), hanem a pálya fölött lesznek rögzítve.

Elvileg már ki is helyezték őket!

2007. április 10.
Sajnos nem. Azt hiszem az index fórumon van ilyen topik keres rá
Nem tucc véletlen traffipax előjelzőt, olyat, ami működik is, és nem 300 ezerbe kerül?
Remélem
hali mindenkinek
holnap reptér?
budaörsön az universalmoto-nál vettem a régi csizmámra
Megérdemelték köcsög rendőrök. Ma 4 helyen mértek megúsztam.