Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jok a képek gery
hali mindenkinek
mentek ki ferihegyre
a monsteres csávó fotózott...
kacsingatok már én is a rámpára, de még nem akar visszakacsintani a g*ci

itt vannak előző napi képek: http://www.setup97.hu/ferihegy...
morgeny
arany
Gutenaht májn herr

Sky ha minden i-gaz ,holnap Csolnok , remélem locsolnok nak
Kezd a téma átmenni gusztustalanba
jó éjt jó motorozást

még le is fexünk velük a motorozás miatt.....
na asszem én is beájulok........
sziasztok....majd holnap írkálunk ....
szia korfu
Én is szoktam valami baromi fontosat csinálni, valamiit megjavítok lemosom a kocsiját vagy oda bújok mellé
jó8...jó menetet!
Én ma felfúrtam még a hőn áhított polcot is a falra. Csakhogy egy rohatt szó ellenvetést ne halljak holnap reggel
Na, skaccok, megyek aludni, holnap remélhetőleg Somogybabod, oda-vissza. Jóccakát!
Mikor én készülök a startra olyankor állandóan pofázik az asszony, hogy már megint minek örülsz meg hogy megint egyedül marad meg hasonlok és addig ö mit fog csinálni?
Az tutti
De az egészben azt a szertartást bírom legjobban, mikor készülök a startra. Kilököm a motrot a garázs elé. Beindítom. Feljön a térdvédő, gatya, csimma. Póló, páncél. Garázs bezár. Sisak, szemüveg, kesztyű. És sztender fel. Elindulsz, persze állva a motoron, néznek a parasztok, mint egy szent őrültre....
hát ja ...elfelejtettem, írni , hogy mostani terepviszonyok mellett megy fel mindenhova....sárba ezzel már harakiri van
Sajnos minden pénzbe kerül nem is kevésbe . Lemondhatnám, aztán köthetnék új internet előfizetést, de akkor kisebb és lassúbb netem lenne és nem sokkal kevesebbért kb 5 éve van netem ha most kötném ezt a csomagot kb 14 körül lenne akkor inkább maradok
azt tudtad ha nem fizetnénk akkor nem bugyborékolhatnánk itten például....meg egyéb más
neked például a malac filmek- képek nézegetése se lenne elérhető
Jó estét mindenkinek!

Spy! holnap megyek turára pályázni! ha gondolod gyere!(szólj rám)
1,5 hónap után újra motoron!, csütörtökön mentem egyet és nem tudtam hogy eddig mi hiányzott, de mostmár tudom!
Erről nem lehet leszokni rosszabb mint a dohányzás (arról sikerült)!
Azért eső után agyagos felfelé nem lenne ezzel eccerű. Bár nálunk az a duma, hogy a kopott gumit tudással kell pótolni... csak az nekem se megy mindíg, inkább veszek másikat