Mikor én készülök a startra olyankor állandóan pofázik az asszony, hogy már megint minek örülsz meg hogy megint egyedül marad meg hasonlok és addig ö mit fog csinálni?
De az egészben azt a szertartást bírom legjobban, mikor készülök a startra. Kilököm a motrot a garázs elé. Beindítom. Feljön a térdvédő, gatya, csimma. Póló, páncél. Garázs bezár. Sisak, szemüveg, kesztyű. És sztender fel. Elindulsz, persze állva a motoron, néznek a parasztok, mint egy szent őrültre....
Sajnos minden pénzbe kerül nem is kevésbe . Lemondhatnám, aztán köthetnék új internet előfizetést, de akkor kisebb és lassúbb netem lenne és nem sokkal kevesebbért kb 5 éve van netem ha most kötném ezt a csomagot kb 14 körül lenne akkor inkább maradok
azt tudtad ha nem fizetnénk akkor nem bugyborékolhatnánk itten például....meg egyéb más
neked például a malac filmek- képek nézegetése se lenne elérhető
Spy! holnap megyek turára pályázni! ha gondolod gyere!(szólj rám)
1,5 hónap után újra motoron!, csütörtökön mentem egyet és nem tudtam hogy eddig mi hiányzott, de mostmár tudom!
Erről nem lehet leszokni rosszabb mint a dohányzás (arról sikerült)!
Azért eső után agyagos felfelé nem lenne ezzel eccerű. Bár nálunk az a duma, hogy a kopott gumit tudással kell pótolni... csak az nekem se megy mindíg, inkább veszek másikat
mentek ki ferihegyre
kacsingatok már én is a rámpára, de még nem akar visszakacsintani a g*ci
itt vannak előző napi képek: http://www.setup97.hu/ferihegy...
Sky ha minden i-gaz ,holnap Csolnok
még le is fexünk velük a motorozás miatt.....
sziasztok....majd holnap írkálunk ....
szia korfu
neked például a malac filmek- képek nézegetése se lenne elérhető
Spy! holnap megyek turára pályázni! ha gondolod gyere!(szólj rám)
1,5 hónap után újra motoron!, csütörtökön mentem egyet és nem tudtam hogy eddig mi hiányzott, de mostmár tudom!
Erről nem lehet leszokni rosszabb mint a dohányzás (arról sikerült)!