Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah én mentem
hellotok
hétvégére mindenkinek jó moccozást!
őszintén szólva fingom sincs...régen tanultuk már...akkor kis is szedtem egy nsr ből a membránt....
nem emléxem mér mi a lényege
ezt miért rakod be állandóan?
és az mire jó?
vforce tuning membrán
pályázni voltam
meg kedvem se volt kimenni
Te nem voltál sehol?
nemtudom
Gemes! Kabbe, hol a retkembe nyomod?,
Jaja! Gec már lassan sétabotot kell felirassak magamnak az orovsnál! Már discoba se fognak beengedni, mert túl öreg vagyok! Jantosék mentek kacsába?!
jah tényle te már akkor 21 éves leszel
már látom hogy őszül a hajad
Nem nem! Pont, h abbahagytam, mert ugye eévben nem lesz moci! Jövö-re meg akkor már A!
Egy 144es SX en láttam V Force 3at
az micsoda?
karburátornál volt
jogsit elkezded?/kezdted?
De szoktam lejárni, csak pont nem ütközünk mindig!:D Jaja halottam, h jankó multkor eset is egy kisebbet, de áll. nem lett baja! Hát jelenleg simsont fényezek, ha kész akkor jön a mözö!
Amúgy meg elvok zh-kat írtam mostanában! A buszon talizós meg kivételes eset volt, mert ált kocsival vagy busszal megyek le dorogra!
hallotam valami freestly bemutatóról
csak én máshól leszek
hali honda imádó!
Semmi különös nagyon csattog már a hátsó telóm voltunk ma pályán találkoztunk Lapajjal. Jankonak eltört tegnap a fékkarja (Feka mondta). Nem nagyon jársz azzal a busszal amivel mi
Veled miújság? motor?
Szombaton Máriahalmon lesznek egy falunapon ott lépnek fel
Hellótok! Cső skYro!
Mizus? rég taliztunk!
Bocs, tényleg nem a reklám helye. De ott lehetett hagyni a babakocsit felügyelet nélkül.... Volt íjászkodás meg ostorpattogtastás... Jöttek endurósok is, anélkül, hogy tudtam volna... söröztünk, mint állat. És rohatt jól éreztük magunkat a fiaimmal
nagyon eltüntek (vagy legalább nem hallok róluk)
cséven láttam őket
aztán nem hallotam róluk
igen, ők azok.
dftfmx.hu
Bocs, csak most jöttem egy olyan majálisról, ahol nem loptak.

Ez hol lehet?

Ahol nincs jelen egy bizonyos népcsoport.

Tehát ott volt néhány fekete egyenruha....

A két nagyobbik fiam lábtengózott két Gárdistával... nagyon féltünk
mink jól vagyunk
és tik?
holnap irány veszprém