Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából azt se tudom, hogy az én kapcsolatom mennyi megabájt. Nem értek hozzá. CSak a lóvé, amit említettél, éves szinten egy nem rossz kaposvári havi fizetéssel egyenértékű. Hát a rák dógozna azért egy hónapot, hogy internetcéget gazdagítsak....
Nem tudom miért nem kopott még el ennyi idö alatt sem, pedig motoroztam vele eleget . Michelin valami van rajta
enyémbe 900 kilométer van.... még felmegy mindenhová de ezt is el kell dobni hama-hama
Ebben nekem nincs telefon 9700 a net a telefon külön van
Nem adnál érte ? mi a francot csináljak ennyibe kerül a 4 mb is majdnem ennyi akkor már inkább a dupla sebesség
Mi az, ami addíg bírja? Vagy sose forgatod meg gyökereken, köveken, aszfalton?
A kő az eszi rendesen a gumát, igaz?
az 8 mb ért jobb mint az enyém...nekem 12000 a 4 mb..és 2000 -ret telefonálhatok le belőle......plussz a telefon alapdíj is benne van ....
a környékünkön a 8mb az 14000 ...a többi ugyanaz mint nekem ...csak itt még csúcsidőn kívül a körzeten belül ingyen beszélsz még
Jó hogy írod új hátsó gumit kell vennem elégé elkopott ideje már cserélné 3 éve nyüstölöm
Hát, most lehet, utálni fogsz, de nem tudom. A cégem fizeti, mert ezen kommunikálok a pesti központtal. De közel tíz rugót nem adnék érte az tuti. Inkább eliszom
Nekem ilyen gondok nincsenek egyből bejön ec topik.
tatabányán is minden száraz volt ...por nélkül lehetett veretni kopasz gumikkal mint az állat .....
jobb is itt ezen a pályán a nem új gumi mert nem sajnálja az ember a sziklákon...
Ez az invitel elég szar neked mennyi a havi díj nekem 9700ft.elég drága.
nekem is invitel ....4mb
minden más oldal mikor rányomok kipattan mint a szotyi
még a sportmotoron is minden gyors mint az állat...... csak amikor már a topikot akarom kinyitni az lassú mint a bűn......
Nincsen? Én is csak hasból mondtam, hogy talán. Ha felszáradt, akkor holnap estére téglát köpünk
Nekem is invitelem van. Jobb mint az előző tréonlájn
Itt felénk nyoma sincs a tegnapi nagy esőnek
Időnként nekem is szar, főleg péntek meg szombat este, mikor vélhetően sokan lógnak a neten. Bár mostanában nem vettem észre. Inkább az ivivre meg a frímélre jellemző (mindkettő tréonlájn tulajdon).

És ebben az endurósportban az a szép, hogy mindíg találsz magadnak új feladatot. Hálistennek tegnap esett egy kis eső, talán még holnap se lesz por....
Nekem 8mbittel nyomja ez a gané invitel de néha lemegy 0.8kilobitre is ingadozik a gecije igaz mostanában aránylag jó mióta felhívtam az ügyfélszolgálatott

olyan geci szar a valamim...
olyan lassan nyitja ki a topikot mint a szar .....
amúgy bármit gyorsan nyit még a sportmotort is meg a videókat is bármi mást ...csak mikor rányomok, hogy ec topik vagy gg topik az egy perc is van mire bedobja ...vagy amikor frissítem a lapot akkor is csigaszar .....nem tudom mi a fasz van de kezd idegesíteni nagyon....
nektek minden patent ?

amúgy ma sikerült tatabányára feljutni és ott motorozni egy nagyot...találtunk új pályaszakaszokat meg friss felmenőket meg kurva jó volt a pálya...
You may say, I'm a dreamer, but I'm not the only one......
Bár a lábam miatt három hete el se indítottam a mi motorunkat... Lehet be se indul
Úgy is lehet mondani. Zozi bácsi, holnap ismét Babodra készülünk. Bár az események ismeretében ezt kicsit félve mondom ki
jó estét!
jó estét!