Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi is azon kezdtük az is jól eldob
láttam a képeken,hogy most magasabbra szálltok
Mind1..kimegyek,aztán lesz ami lesz...de először nyilván azon a kisebben ugrok,ami ásva van
hétfőn mentem egy karikát egy Szr 660 al
15 méteren kezdtük mi is élőben egészen más a dolog mikor meglátod hogy feldob a francba kicsit én is gondolkozóba estem. 3hét után tegnap toltuk el a rámpát még egy pár méterrel hátrébb, de igy meg még magasabbra dob , viszont jobb lett a leérkezés. Van időd a levegőben korrigálni .O csak ne fájna minden porcikám.
Ez csak duma! Most azért mert gipszbe van a lábad?
Ma azt álmodtam, hogy motorozok, és egy picit fájt a kezem, aztán ránéztem és rájöttem, hogy eltört, utána már nem erőltettem egy kézzel mentem tovább. Ez már lehet elvonási tünet…
nem rajam múlik,de ezt tudod
ja és persze majd amikor kimegyek,örülnék ha nem egyből 50 métert kéne ugranom..hanem kicsit közelebb lenne a rámpa
Én is néztem, érkezés is hasonló lehet.
Hallottam róla régen én is hogy tele nyomták vitaminnal a gyrost.
Igy kivülröl látszik hogy összeülnek a telók elugrás vagyis katapult előtt
Cross/ enduro motoremelő bak eladó!
teljesen új, ára 6990.-ft!
érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com

Egyszer majd ha nagy leszek, és leér a lábam a motorról, szívesen kipróbálnék egy ilyen rámpát, de ahhoz még gyúrni kell.
Keselyünek Gratula.
Csak már látnánk
majd a hebo-s kawa fog ugrani
Sziasztok!
Baromi jók lettek a képek, tényleg profik. Az ugrások is első osztályúak, nem kispályás.
Szegény Monsteres Kawa nem is ugrott (?), csak ott áll a fűben, miközben félszeme már a rámpára kacsingatott.
jók a képek vazeeeee
reggelt!
ohh....
nincs valakinek véletlenül egy eladó kormány átalakítója? 28 asra kéne...
Nyakat!

Akkor gratula! Egyébként is az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad, nem?
Na tegnap megvolt életem első EC versenye. Örülök mert végig mentem és nem utolsó lettem, pedig nem keveset szoptam ám...2szer megszopatott a Berg mert nem bírtam berúgni, ebből a 2. természetesen a rajt alatt volt, de lelkes nézők megtoltak Estem még 2őt, de az belefér. A crosspálya siralmas volt, szét volt gödrösödve és kemény volt mint a beton ráadásul ki volt járva, de az enduro szakasz fasza volt.
fotók is faszák......
szewasztok...morgen ...ahoj

kurva jókat ugráltok ti ottan
megyünk mi is pendülünk egyet vazze...bár fáj a torkom mint az állat de lehet meggyógyul
Nagyon vigyázni azokkal a török Gíroszsokkal.....1-2éve még arról cikkezetek hogy az unatkozó srácok belenyomták a mártásba mindd a 23 kromoszómájukat,,,
fentvannak a sztárfotók...

ferihegy freestyle arena