Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy is mindíg megkapom , hogy csak lapátolni járok ki!
Sokat kell ma kint használnod ezt:
Azt mondad, hogy te találltad nekem úgyhogy mire kiérek szeretném ha azzal várnál , de mindenféleképpen piros legyen mert az úgy megtetszett!
Na emberek indulok ma megugrom a hátraszaltót elöre Lapátmen készülődjél ne itt rontsad a levegőt
bele akadt a lába a zsákba, és ráesett a lapátra
Mitől tört el a lábad? ráejtetted a lapátot?
na ja... csak nem mertem leírni
Nekem is el volt törve a bokám spirális törés volt.1,5 hónapi fekvőgipszen kellett feküdnöm az rohadt szar volt . Ha rám halgatsz sport gipszet rakass fel mert abban egész jól lehet járni még cipőt is tudsz rávenni.
A veszteseket valahogy el kell ásni
zsákban futáshoz lapát
Csak ha hozod a barátodat öt:
akkor nem úgy vagy, mint az egszeri ember, aki csak jönni tud, de menni nem
Esetleg kinézhetnék én is?
Ma egész napos majális keretében a Galus Motocross Aréna várja kedves vendégeit szórakozni vágyóit. Lesz ökör sütés zsákba futás gyerekeknek egész nap programok felnöteknek FREESTYLE SHOW a rámpa már a helyén, jöjjenek jöjjenek a belépés ingyenes:)))
köszi ...hát aztmondták nem kell megműteni ....de lehet megműttetem.....
a borda miatt vagyok szarul inkább.....
a lábam miatt inkább az zavar, hogy béna vagyok és nem tudok menni-jönni ..
Hogy van a lábad zoozee?Gyógyulgass.
akkor valamit elkúrtál....

régen mikor gyerekek voltunk csináltunk ilyet , hogy nagy fecskendőbe olajkeverék...vékony cső olyasmi mint a hidegindító csöve ......odakötve vázhoz..levezetve az elsőlánckerékhez úgy hogy belülről nyomathassa láncra oilt és menet közben rányomtunk néha ..és olajos volt a lánc ..meg a kabát
morgen...arany!
Szevasztok srácok
Nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy!egnap néztem egy ktm 525 öst 2003 as évjáratút és hát ott az olajszintjelző ablaknál ereszti az olajat ,hogy z miért is lehet?vsak a tömítés nem jó?vagy a csavar nem lehetett meghúzva(mert ott láttam vmi csavart is)! mert ez nem derült ki ott.Ti szoktataok tömitést cserélni?ugye már 5 éves a motor lehet ráférne nem?
előre is köszi
sziasztok
Na mi van fiatalok kidöglöttetek?
nah én is megyek
jó éjt
na jó éjt mindenkinek!
Lehet csak a mocira tudjak még felülni még vagy 30 évig!
És 30 után még gyorsabban fog....