Köszi . A motoros biztos nem de az autósnak látni kellett, hogy pörögnek a levegőben meg a faterom kirepül , mit gondoltak biztos jol vannak nincs semmi bajuk?
Hy,sajnálom ami történt.A legszarabb ha elájulnak vagy olyan szarul vanna hogy nemtudnak segitséget hivni?erre nem gondolt a brokkoli! legalább segitséget hivnék vagy valami.
Grat a géphez, de azért egy kicsit gyakorolj még vele,mert ennél azért jóval szebb képeket lehet csinálni azzal a géppel. Nem basztatás végett írtam ne sértődj meg miatta. Geryv8 a szakértő ebben a fotós dologban, biztos tud mondani neked egy két beállítási trükköt hogy még jobb még élesebb képeket tudj csinálni. Én karácsonyra egy Canon eos 40d géppel lepem meg magamat .,már tanulmányozom a fotózás csínját binját.
Köszi zoozee a jókívánságokat. Én sem szídom az összes spidest mert látom az úton, hogy a legtöbb ésszel közlekedik. A bratyesz is spiddel nyomta, de ezekre ül fel a legtöbb barom. Én is mindíg elengedem őket meg is szokták köszönni. De amit ez csinállt attól felfordul a belem. Ha már egyszer elbaszta legyen benne annyi gerinc, hogy megáll. Az autósok sem jobbak amelyik autót előzte a fater az is tovább ment.
Amit ezek a mátrában müvelnek nem semmi száguldoznak a többi csopperes, túra gépes normálisan szépen motorozott. Kanyarban simán mikor szembe jön a feje kajakra átjön a sávomba, aztán csodálkozik ha leszakad.
kikérem az összes speedes nevében ..mert bár én inkább endurós vagyok már... de azért gurultam már százezer felett betonon már emiatt tudom vannak köztük fasza gyerekek is....de mint mindenhol köcsögök is....
mert ilyen belesetek szoktak úgy is kinézni, hogy 130-al jön a speedes és előz ...ember belenem nézne tükörbe és kimegy elé 60-nal mert ő is előz .....az meg meghal mögötte mikor nekiverődik egy fának vagy a seggének ..és aztmondják hogy a speedes jött kéccázzal.....
jó mondjuk a gyakorlat azért az az, hogy ezt a mesét nem eszik a rendőrök
de félre ne értsetek , nem ezt a balasetet elemeztem és véletlen sem itélkezem de mint kétélű kardként és balaseti alternatívaként elmondom mi szokott lenni általában az esetek döntő többségében
temettük be egy barátunkat kisértetiesen hasonló sztori miatt.....
hát szopás ...sajnálom a történteket
gyógyulást
fasz volt a motoros, hogy elment mert így még baja is lehet belőle ha megtalálják.....
amúgy egy szar az a 33-as út ......életveszély még gyalog is
18-55 meg 55-200as Objektív van hozzá
A motoros meg az egyik haverom
Üdvözletem
Haza megyek tólók fel képeket amiket sikerült ellőni tegnap egy RM-Z ről
kikérem az összes speedes nevében ..mert bár én inkább endurós vagyok már... de azért gurultam már százezer felett betonon már emiatt tudom vannak köztük fasza gyerekek is....de mint mindenhol köcsögök is....
mert ilyen belesetek szoktak úgy is kinézni, hogy 130-al jön a speedes és előz ...ember belenem nézne tükörbe és kimegy elé 60-nal mert ő is előz .....az meg meghal mögötte mikor nekiverődik egy fának vagy a seggének ..és aztmondják hogy a speedes jött kéccázzal.....
jó mondjuk a gyakorlat azért az az, hogy ezt a mesét nem eszik a rendőrök
de félre ne értsetek , nem ezt a balasetet elemeztem és véletlen sem itélkezem de mint kétélű kardként és balaseti alternatívaként elmondom mi szokott lenni általában az esetek döntő többségében
temettük be egy barátunkat kisértetiesen hasonló sztori miatt.....
gyógyulást
fasz volt a motoros, hogy elment mert így még baja is lehet belőle ha megtalálják.....
amúgy egy szar az a 33-as út ......életveszély még gyalog is
én pihentettem lábamat a hétvégén ......
voltatok ma kint a reptéren