Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az se gyenge
Múltkor egyetlen erdei bátor ordibált vagy tizenötünkkel.... álltunk, meg néztünk egymásra. Erre már csak legyint az ember és megy tovább
erröl ugyanez a véleményem azthiszem az enduro,hu vagy valamin van hogy a csávó probálta éppen a sisak kamot,mikoris egy kifeszitett kötél leszedte róla és ezt mind vette!nagyon komoly!és ezt szerintük meglehet csinálni.ááááááááááááá
Kerkyra nyomod a képeket?
Szeva jobbulást . Miért nem jöttél oda hozzánk?
Már megint lapátmen vagyok ? Nem is láthattad ,hogy lapátoltam 5 óra kintlétből 3 ó aludtál 1,5 meg csak feküdtél!
hello,kint voltam ma ferihegyen megnézni titeket,jók vagytok két gipszel voltam legközelebb csak motorral megyek ki!hülye kérdés de szerinted drz vel lehetne ott ugrani?
már lassan az udvarban se mocizhatsz
de az agyonverés tűnik egyetlen jó megoldásnak ......gondolok itt arra , hogy ők mit képzelnek magukról mikor a guruló motor elé se szó se beszéd husánggal kiugrik és rád akar ütni.....
mert rögtön nem tetszik a bunkónak mikor motor leállít és megkérdezed tőle milyen alapon akar ő önbíráskodva megölni téged ? most mi is önbíráskodva önvédelemből basszuk meg a feleségét a hullája hátán? erre nem nagyon tudnak mit szólni és néznek okosan ki abból a nagy fasz fejükből.....

katasztrófa mi van ebben az országban ....
ne menjünk a közös erdőbe mert zavarjuk a lopásban őket amiből persze mi nem kapunk...
és ezek a hülye zöldek vannak közénk állítva meg a média ?
...innen tudom mennyire buták mert ezt se veszik észre , hogy csak bábúk......a másik butaságuk mikor a traktornyom fölött állva magyarázza a marha , hogy ezt motorosok csinálják....hát vicc.....semmirevaló emberek ezek a természetvédőnek álcázott jelentgető irígy fasszopók..... ...régen ilyenek voltak az ávósok meg az önkéntesrendőrök...
túristák fele is hülye mert a médiából este annyira felszívják magukat , hogy másnap olyan erősek, hogy belekötnek öten tizenöt sportemberbe is .... néha meglepődnek mikor nem jön be a tv adta lendület

vagy milyen engedély kellett kérnie gyurcsányferinek , hogy kettévágja a pilist a gázvezetékével amiből megint ő fog milliókat keresni ?
és én ne motorozzak ...hát bekaphatják a faszomat
Jól szájba kell öket szexuálni és kikötni egy fához
Mi nem állunk meg senkinek

Lehetőleg

Így legfeljebb magának mondogalódik
Sziasztok!

Erdőben való endúrózással kapcsolatban ha valaki tud segítsen egyre töbször kerülünk összetűzésbe olyan emberkékkel akik a natura 2000-re ( uniós környezetmegörzési törekvés) hivatkozva ránk akarják hívi a zsarukat akkor is ha járt földesúton mocizunk natura 2000-es területen. Lehet velük valamit kezdeni azon kívül hogy lerugom vagy jobb ha elpucolunk onnan? Lassan már az egész ország ez alá tártozik és ha tényleg nem mehetünk be akkor az udvaromban mocizzak? Ha valaki tud rá megoldást hogy lehet a parasztokat leállítani akkor azt megköszönném!
szasztok

na ma lenesbarátom&b.neje segítségével felülvizsgáltuk lábamat...friss röntgenyek és független másik doki javallata is arra mutat , hogy nem kell műteni lábamat mert jól állnak benne a cuccok és szép törés
tehát várnom kell és meggyógyul......1 hónap tuti
lemegy a duzzanat és lehet körkörös gipszem sarokkal talán már a jövő héten...amivel már tudok menni is akár ......persze motorral
ultrahangozták a belemet meg a vesémet is ..nincs gáz
csak a bordáimat kell kibírnom míg jó lesz...

innen is köszönöm mégegyszer mindenkinek aki közbenjárt , hogy mihamarabb visszaüljek a motorra ugyaninnen üzenem azoknak akik nem akarják ezt , hogy szopjanak le!
Hali! Mi meg holnapra tervezünk hárman egy hycomat futamot. Lacika, aki nemrég szétkúrta a lábfejét egy tuskó miatt, a Gabesz, akinek levitte egy ujját a fűnyíró, meg én a roggyant bokámmal...
Hali! Lehetne mégrosszabb is... Én, amikor nem tudtam ráálni a lábamra, azon gondolkoztam, hogy milyen jól jönne még egy kis bélféregjárvány. Vagy kinn kéne alszani a budin, vagy sűrűn összefosnám a kéglit
Sziasztok megjöttünk a motorozásból. Jókat ugráltunk. Ott volt lapátmen zotya majrécrf, medzgergarfild és a többiek.
hi,szerintem ez kamu.ugyanezt a listát 5éve láttam hasonló dumával,meg az iwiwen is ezt nyomják.
Május 1-jétől 100.000,- Ft a piroson való áthaladás...
Automata traffipaxokat szereltek az alábbiakban felsorolt helyeken
lévő közlekedési jelzőlámpákba Budapest területén. Az alábbi lista
tuti, mivel a felszerelő cégtől jött:
- a Róbert Károly krt-on a Róbert Károly krt. és a Reitter Ferenc
utca
sarok után következő első lámpasor
- Ferenc krt. - Üllői út sarok
- Rákóczi tér, József krt. (Nyugati felé)
- Attila utca - Alagút sarok
- Hegyalja út - Jagelló út sarok
- Fehérvári úti piacnál
- Budafoki út
- Mártírok útja - Bimbó utca sarok
- Moszkva tér
- Kőbányai út (Egészségháznál)
- Kőbányai út - Könyves Kálmán krt.
- Szentendrei út felüljáró minden lámpasor
- Csillaghegyi elágazásig
- Flórián tértől a Tímár utca irányában három lámpasor
- Szamuely utca - Petofi híd felhajtónál
Az automata traffipax lényege, hogy piros lámpánál lefotózza a tilosjelzésen áthaladó járművet, zöld jelzésnél pedig a kereszteződésen(mért szakaszon ) az áthaladási sebességet.
A sebességmérő műszer három fotót készít és rögzít a kereszteződésben...
csak úgy esik rá a fény
letörölted a felni ezen felét mert mintha a másik oldal sárosabb lenne
Na megyek beöltözni aztán indulok ki.