Ez mostanában a senki földje. Vagy másfél évtizede tolták össze, de egy ideje senki se foglalkozik vele. Az egyik ugrón olyan gaz nő, hogy nem láccik a vége. És el van szedve utána a föld. Regényes elugrani....
De egy endurós srác alkotta... értett hozzá... amikor megjártuk már az összes erdőt, itt tartunk levezetést. Kicsit szétcsapjuk a gazt, meg összeszedjük a szemetet
Hát, a zsírtól még messze van. A jobbos fordulókban nem voltam túl bátor. De ment. És amikor kezdett fájni, hát ittam egy sopronit, rohaggyon meg. Meg amíg vártam a spanokat, csináltam a krosszpályáról egy gyenge mobilos kattintást. Egykori homokbánya, a várostól nem messze....
Nekem az a véleményem, hogy csak magammal versenyzem. 2 éve még összeszartam volna magam azokon a siratókon meg ugrókon, ahol ma hátrakötött kézzel veretek. És remélem, újabb két év múlva még jobb lesz. Nekem már a legpikánsabb, ha lehagyom a fiatalabbakat. Meg akinek nincs 3 gyereke.
Sztem a Ti rámpátokon is ez a stájsz. Ha eccer érzed, hogy kell elugrani, hogy sima legyen a vége, akkor lassan jöhet a backflip....idő kérdése
A tudásuk is akkora legalább mint a nyelvük?
De egy endurós srác alkotta... értett hozzá... amikor megjártuk már az összes erdőt, itt tartunk levezetést. Kicsit szétcsapjuk a gazt, meg összeszedjük a szemetet
na zsír a lábad ? bírja ?
Sztem a Ti rámpátokon is ez a stájsz. Ha eccer érzed, hogy kell elugrani, hogy sima legyen a vége, akkor lassan jöhet a backflip....idő kérdése