Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olajateregetözotyacrf-nek hosszú nyelve van. Csak hangember ö is mind garfildmedzger1
HOlnap pihi úgyhogy mehetsz gyakorolni nem lessz senki aki nevethet rajtad.
Szemtelenek felétek az ifjak

A tudásuk is akkora legalább mint a nyelvük?
És garfildmedzger merre van?
Fönököd még nem zavart el aludni?
Látom duma az van csak nincs mögötte senki
Holnap mentek rámpát gyakorolni, mert lapátmen elviszi a futót és nem lesz mivel kivinni a rámpát.
Hol vagy te Rákoshegyi fenegyerek?
Szóval te a fiukat szereted fúj csalódtam benned .Azt mondtad ha nem nyeled le nem vagy bulejtosz
Térdelj le és szeress aztán meglátom mit tehetek az érdekedben,
Mivan öreg.lassul a reakció időd?Ez észrevehető a pályán nyújtott teljesítményeden is.Valószínűleg ez is a korral jár.bokorugró kerkyra.
Ó kérlek taníts meg rámpáról ugrani mindenem a tiéd ha megteszed.
Nem lehet hogy inkább neked adom oda a lovét a tanításomra?
Szaladj el a postára és fizess be tandíjcsekket utána tanítok egy-két trükköt kerkyra.amíg nem fizeted be, addig nincs tanítás.fogod bokorugró?
Rámpa ugró nem bokorugró. Miért nem az a nick neved hogy olajatengedözotyacrf?
Ez mostanában a senki földje. Vagy másfél évtizede tolták össze, de egy ideje senki se foglalkozik vele. Az egyik ugrón olyan gaz nő, hogy nem láccik a vége. És el van szedve utána a föld. Regényes elugrani....

De egy endurós srác alkotta... értett hozzá... amikor megjártuk már az összes erdőt, itt tartunk levezetést. Kicsit szétcsapjuk a gazt, meg összeszedjük a szemetet
köszi a tanácsokat te kis csira bokorugró rámpák királya.
Ez körübelül olyasmi lehet mint a Máriahalmi pálya
Fiatal csira neked is gyakorolnod kell mér kicsit rövideket ugrasz és cserélj motort olyat vegyél aminek a légszüröházából nem folyik a motorolaj
Hát, a zsírtól még messze van. A jobbos fordulókban nem voltam túl bátor. De ment. És amikor kezdett fájni, hát ittam egy sopronit, rohaggyon meg. Meg amíg vártam a spanokat, csináltam a krosszpályáról egy gyenge mobilos kattintást. Egykori homokbánya, a várostól nem messze....
ne kösd hátra a kezed és akkor még jobban fejlődsz !

na zsír a lábad ? bírja ?
Úgygondolod,ha sokat gyakorolunk akkor nekünk is sikerűlhet rámpa király.?
Nekem az a véleményem, hogy csak magammal versenyzem. 2 éve még összeszartam volna magam azokon a siratókon meg ugrókon, ahol ma hátrakötött kézzel veretek. És remélem, újabb két év múlva még jobb lesz. Nekem már a legpikánsabb, ha lehagyom a fiatalabbakat. Meg akinek nincs 3 gyereke.

Sztem a Ti rámpátokon is ez a stájsz. Ha eccer érzed, hogy kell elugrani, hogy sima legyen a vége, akkor lassan jöhet a backflip....idő kérdése
Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni Gyakorolni