Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

apró szünet
Még jó hogy egésznap baszakodott az oldal
Na én is jó éjt mindenkinek.
Hát mázli , hogy kivertem a palávert és benntartották.
Na, jóccakát. Elfogyott a söröm. Szintén zuhanok
Köszi. Na megyek elteszem magam holnapra hosszú volt ez a nap és hosszú lessz a holnapi is . Jó éjt mindenkinek.
Mondtam hogy nem szabad hazajönnie
Hú, vazze, rohaggyon meg az összes köcsög szpídes....

Az öregnek meg télleg jobbulást
A fatert most műtötték légmellel de már jól van.
Igen a heló kittis színű gárfildmetzger
Mármint garfildmedzger
Köszi. Most hívott a metzger is.
Az öregnek meg az utasoknak jobbulást.
Á ezzel az ideggel telt a napom!Ha esetleg valaki hall valami infó írjon . Megköszönöm a 33-as úton történt már majdnem a horobágynál ma kb 11ó felé.
Vazze, egy Bernadett meg egy Margit is megjelölt az iviven. Mikor megy a zasszony aludni?
Hoppá. Az nem semmi. Aszittem, hülyéskedni méltóztacc
Nem a faterom előzött egy autót ez a gyökér érkezett hátúlról 200 felett meg előzte a fatert és ráhúzta a kormányt az öregem félre rántotta a gépet és az árokban landoltak ez a gyökér meg tovább ment .Adicsősége három ember kórházban és nem horzsolásokkal!
Micsoda? Kifejelte a szélvédőt, összerombolta a fényszórót, és van pofája elhajtani?
Hali Kerkyra ilyen gerinctelen patkány gyorsasági motorosok vannak ezt csinálja és szó nélkül tovább hajt
Mindegy. De először nem hittem el. Hogy veszel egy új crf-et, és a nap végén nem indul el, mert elment a szelephézag... És havonta jó esetben lapka, rendesebb használat mellett szelepcsere. Mi ez, Skoda 120L? Azon kellett hetente hengerfej tömítést cserélnem... Nekem meg van egy 11 éves RMX-em, használtan vettem 3 éve és azt se tudom, hogy néz ki belülről a blokk... röhej
Aludj is mert kikapsz jó éjt.
Mostmár megyek elteszem magam holnapra. szerintem te is indúlj el mert mire felmászol a felsőágyra addigra biztos,hogy éjjfél lessz.Na csumi bokorugró.
Az nem ö hanem garfildmedzger1
Holnap pihi? mert nem bírjátok az öregemberrel felvenni az iramot.én mai is motoroztam egyedül kivittem a rámpát beállítottam és ugráltam róla egésznap.
Nem ő a havontaszelepeketcserélekzotyacrf?