Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kerkyra le vetted már a gyerek oldal dekniét?
Üdv mindenkinek!A héten megyek venni egy 250-es kx-et(legalábbis szeretném ),az a kérdésem lenne,hogy a váz vagy a motor számok évjáratonként mijen számkóddal kezdődnek?
Köszi Geri.
csak nem
amúgy pont erre gondoltam én is a minap...
végre leveszik.
faszán pihentetem még...rendbejön..kimegyek veletek ugrálni....aztán akkorát esetk hogy 10 csontom törik el....
nem lenne túl jó
Jöhet a következő gipsz
Már mi is nagyon várunk
Vidd el egy karosszérialakatoshoz és szépen betudja foltozni nem is fog látszani utána.
jövöhét hétfőn rendel a doki..akkor megyünk vissza
akkor már a 5 héten is túl leszünk...szóval nagyon valószínű hogy akkor már levágjám rólam ezt a szart
úú gecc...már kurvára mennék ki veletek ferihegyre
hogy?
nemtom mennyire lenne jó,ha be lenne oda hegesztve valamit...bár biztos merevebb lenne...még ha minimálisan is
nemtom,majd még azt kigondolom
Azt a lyukat azért csak megcsináltatnám
ja neeem,csak ráraktam azt a karbon matricát...
gecivastagnak tűnt..de már 2 réteg is lekopott onnan ahol ki van lyukadva....
ez a vas csak nem fog elkopni
elég keskeny a kipuff vége...
de zsír mertleglaább nem fog csörögni a berugókar a kipuffon mert nem ér majd bele
A lyukkal mit csináltál? behegesztetted ?
hát ja...
már az a karbongecó is elkopott....
12 ropi ez a cucc..de legalább nem fog tovább kopni
Inkább azt mondanám likas egy kicsit
kötsögök még mindig nem hozták meg a kipuffomat
ha megjött a másik biztosításos pénzem...akkor veszke rá egy ilyen vázvédőt,mert eléggé el van vékonyodva már...sőt van hol túlságosan is...
Jók a képeid
Milyen géped van? (fényképező )
Oké majd megkeresem Geryv8at
köszi a véleményt
Reméljük van tovább
Sziasztok.
Mi újság van errefelé?
Úgy szeretnék már túrázni egyet, csak menni-menni ameddig a szem ellát. Aug környékére nincs valami hosszabb túra tervbe!?
A SZALONKÁZÁS SZÉPSÉGEI :)
Basszus nagyon jó képek erről pofáztam skYro-nak ezek az etalon képek.
magnum!

jobbulást az érintetteknek!

durva, hogy mennyi fasz van az utakon
hali

pár kép az aréne freestyle show-ról.
szépen nyomták a srácok.

ARÉNA FMX
Hát igen én sem tudtam volna tovább menni, nem tudnék az ilyen után gyugodtan aludni. Ha egy lerobbant autóst látok az úton megállok és megkérdezem tudok-e segíteni. Nem vagyunk egyformák!
Hát ja,az ilyen mindig visszakapja a sorstól!semmibe se kerül megállni de lehet életet mentesz vele.A köcsög meg haza megy nyugodtan lefekszik aludni,beszarás!Én tavaly nyáron éjszaka láttam egy faszit az üllöi uton a villamos sinen feküdni,megálltam és leszedtem róla.Bevolt baszva,de nemtudtam volna nyugodtan aludni.Sok köcsög ember van.