Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gázálarc van?
ááá már leszarom
holnap elvileg leveszik
Bakker...neked a lábad tört Arra még nem fejlesztettem ki semmilyen módszert
Mosd ki, szépen belülről beszappanozod..aztán komosod. Ahogy mozgatod a kezed a gipszben úgy kijön belőle a víz, aztán 3/4 óra hajszárító és kész is
jelentem hogy az én gipszem büdös mint az állat...kurva annyát
Ápr. 4.-én eltörtem...nem volt vészes ezért nem mentem dokihoz, aztán anya mondta, hogy nem kell hétfőn suliba mennem...ezért bementem, aztán 7.-én kaptam is a gipszet
Sóskúton estem a bányában ápr 13, nem volt szinte semmi, fordultam meg és megakadt az első kerék, a kezem pedig a kézvédőbe.
Aztán te mikor, hol és hogyan burkoltál a kawával?
Nekem nem hámlott semmit...kicsit fehér volt, de érintésre nagyon érzékeny az első két napban. Meg kb 1 órával megérzi az időjárát...zsír lenne ha nem fájdalommal jelezné
A kézfejem iszonyat ahogy hámlik, olyan mintha öregedet volna vagy 10 évet. Félek, hogy amikor leveszik milyen állapotban lesz, és mennyire fog gyorsan helyrejönni.
Mikor én ráfújtam haverom szólt, hogy nem kéne , ebből leszűrtem, hogy elég büdös lehet
Érdekes nem büdösödik, vagy csak már megszoktam. Elég jól szellőzik, ha szájjal ráfújok, az simán elmegy egész a bőrömig. Mondjuk kompresszorral szoktam neki adni, hadd szellőzőn.
Símán ki lehet mosni, ha van rá 3/4-1 órád kiszárítani...Én 2x is kimostam az enyémet mert már nem tudtam elég messze tartani magamtól
Nekem 6hét volt...1hónap? Akkor már szépen büdösödik
Ne is mond, már elegem van belőle, több mint 1 hónapja rajtam van, és még minimum ennyi hátravan.
Jó a gipszed Nekem is ilyen szép zöld volt...narancsban nem tudtak adni
ja
Te is iet akartál nem? ha el tudtad volna adni a kxet
kornéltól vette
dede
ez nem a Németh Kornél volt motorja?
nem
az egy sxs
A tied melett az a fekete gép is kX?
sziasztok, lehet nem jol légtelenitetted, megvan a trükkje... ez jutna kapásbol eszembe hibalehetőségként...
Sziasztok.
Ma én is tisztogattam, és ragasztottam egy pár helyre FVV matricát. Világosban nem is feltűnő hogy rajta van, amennyire tudtam igyekeztem rejteni. Szerintetek milyen? Nem túl csicsa ez egy endurohoz? De azért csak jobban észrevesznek.