Ápr. 4.-én eltörtem...nem volt vészes ezért nem mentem dokihoz, aztán anya mondta, hogy nem kell hétfőn suliba mennem...ezért bementem, aztán 7.-én kaptam is a gipszet
Nekem nem hámlott semmit...kicsit fehér volt, de érintésre nagyon érzékeny az első két napban. Meg kb 1 órával megérzi az időjárát...zsír lenne ha nem fájdalommal jelezné
A kézfejem iszonyat ahogy hámlik, olyan mintha öregedet volna vagy 10 évet. Félek, hogy amikor leveszik milyen állapotban lesz, és mennyire fog gyorsan helyrejönni.
Érdekes nem büdösödik, vagy csak már megszoktam. Elég jól szellőzik, ha szájjal ráfújok, az simán elmegy egész a bőrömig. Mondjuk kompresszorral szoktam neki adni, hadd szellőzőn.
Sziasztok.
Ma én is tisztogattam, és ragasztottam egy pár helyre FVV matricát. Világosban nem is feltűnő hogy rajta van, amennyire tudtam igyekeztem rejteni. Szerintetek milyen? Nem túl csicsa ez egy endurohoz? De azért csak jobban észrevesznek.
holnap elvileg leveszik
az egy sxs
Ma én is tisztogattam, és ragasztottam egy pár helyre FVV matricát. Világosban nem is feltűnő hogy rajta van, amennyire tudtam igyekeztem rejteni. Szerintetek milyen? Nem túl csicsa ez egy endurohoz?