Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert ott nem tudnak motorozni
jó 8 !
Az sincs azért messze, bár ebben az országban nem nagyok a távolságok! Csak furcsálom, hogy a Tápiómente térségből nem nagyon vannak itt motorosok!
Na joccakát mindenkinek!
Gyömrői a gyerek , csak ott szokott motorozni, vagyis rosszul mondom motorozgatni annyira azért még nem megy neki.
Szevasz földim, le se szarod a fejem.....akkó jó van akkó
Na mentem aludni.Császtok, Holnap meló.
Nem is tudtam hogy a kékosztrigában ilyenek mennek! De te igen jól informállt vagy!
oksa köcce
OK. Vazeg ha elkapnám elásnám a büdös gecit!
Jó ugribugri magnum azért tisztázzunk valamit,ez nem a kékosztriga itt nem kell fényesre nyalni senkinek a seggét.Vagy ha ez a perverz vágyad akkor ez nem az a bizonyos oldal ahhol lenned kéne.kiskancsó.
jaja....egy simson legyorsulja
hát akkor rakjál bele wisecót...
de rakhatsz bele wössnert is abban is van kovácsolt
vagy ha drága kell srs is van meg je is
Amikor a földön feküdtem és átugrottáll fölöttem a lábszagodtól kaptam sokkot
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A mai nap folyamán ellopták a motorom Budapest XII. kerületből, ha esetleg valaki, valahol ráismer kérem értesítsen ezen a számon: 30/5490936. A motor adatai: Suzuki DR 250 S, 1996-os évjárat, rendszám:UFB-255, alvázszám: SJ45A102775, motorszám: J425102781, színe:lila-sárga-fehér,jelenleg supermoto kerekek voltak a motorban.
Azért mert elgyalogolsz előttünk és olyan büdös vagy , hogy taknyunk nyálunk egybe folyik még nem tudsz motorozni!
Na ezt mondom én is csak mióta elugrottam a fejed fölött azóta sokkot kaptál és nem mersz kijönni, csávó.
ahha az
milven a hengere nikasilos még ?
Ő legalább ki tudja őket kerülni te meg mindíg kidöntöd őket, béna kis pöcs vagy mindíg eldőlsz mint egy büdösbogár, és különben is hagyd békén a metzgert mert velem gyűlik meg a bajod.
Három farolleros.Elég ha kinyitom a benzines kannát,megcsap benneteket a benzingőz és két óra múlva sem tudjátok merre vagytok. megyek egy kört elöttetek és mind a hármotoknak nyálelszívót kell berakni.
köszike mindenkinek nekem is inkább azt ajánlották bele viszont vkik meg azt mondják az nem jó! pedig az lesz bele
kovácsolt dugattyút szerintem wisecot
minek alig forog
valami kibaszott erőset