Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha van lábtartó és kapaszkodó akkor igen,olyan mint amikor a vonóhorgot vizsgáztatod kb
nem tudom...szerintem nem ...de ez magyarország és játék határok nélkül....csak pénz kérdése minden

szew ronis
szia nikk ...hát szarul vagyok bordailag ...lábilag kibírom csak unatkozok mint a megkötözött marha......
szép estét,, de jot gurultam a rehabos mocimmal,,
erediség vizsgán át lehet iratni 2-személyre nem? persze valami ismerettséggel
jaja
Én úgy tudom, hogy ha eccer le lett vizsgáztatva egy személyre, akkor úgy eszi szét a rozsda. Én is azt kérdeztem vizsga előtt, hogy mennyire gáz, ha nincs a moccomon utas számára cucc. De ettől még marad 2 személy, az nem változik. Sztem a jogsiddal 2 személyes vasat vezethecc, csak nem vihecc utast. Legalábbis annak idején a gyakorló jogsival így volt
ok értem
És a folytást vizsga után ugye ki lehet venni egyből?
az mind1, eladásnál még jol jön mjad, hogy 2személyre van vizsgáztatva
Csak az a baj,hogy friss jogsival 2 évig nem vihetek személyt.
gondolok arra is ha viszek valami csajét... szegény ne lógassa már a lábát nagyon elfárad akkor és milesz utána
Ugye, ugye.... a szuzukim is az.... pedig se lábtartó, se semmi.... de eladásnál jól jöhet az a kettes
pl. én is arra bukok ami 2 személyes
Azért nem rossz a két személy... hátha el akarod majd eccer adni
Szerintem akkor új motort veszek.
A 2 személy nem fontos.
Köszönök mindent valamikor beugrok a KTM szalonba és megkérdezgetem a dolgot.
Csak gondoltam elsőnek rákérdezek itt,hogy ott ne nézzenek hülyének ha f*szságot mondok.
Köszönöm a segítséget!
áhh nincsmit
Ühüm, ühüm.... kénytelen vagyok az említett törvénysértést illetékes hatóságnál jelezni, hogy a bűnösöket elérje az igazságszolgáltatás sújtó karja....

Amúgy mizujs? Érzi-e má kend, hogy javul?
milyen igazad van..köszi
új lesz a motor ? mert akkor simaliba......ha használt akkor nem tudom de akkor már nem megy ...könnyen semmiképp
mert ha új akkor 12- őt fognak beleírni ha fojtással együtt vizsgáztatjátok , kicsit viszont támogassátok valami apróval azt aki intézi , hogy kétszemélyre vizsgáztassa....mert akkor az már nagy okosság .....
enyém is 12 KW és 2 személyes és csak egy 525 exc
legalább nem sirhatsz, hogy már csak a berugó kell
Szeretettel várunk mindenkit!
Hali!

Ajánlom figyelmetekbe ezt a remek programot!
I. Motocross Fesztivál Szombathely
na..
a rezóm már multhétne megjött...
de a dob lemaradt...
elvileg holnapra jön....
gecijólenne
na meggyüttem az endúrózásbúúú végül az lett a cross pálya helyett
annyira jól sikerült, hogy el is tört a kuplung karom meg a jobboldali hűtőtakaró idom megadta magát a csavaroknál és szépen lejött a csavarról
de mindezektől eltekintve jó volt....jót saraztam
Csak mert ma beszéltem egy sráccal aki azt mondta,hogy vett egy 510-es Husqarnat és hogy valami gyári folytás van benne amivel 13kw és,hogy az van a forgalmiba.
És,hogy valami 1000km-es folytást magyarázott...
Újonnan vette szalonból.