Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arany
ok, csörögj
na mindenkinek jó éjt.a hölgynek sok szerencsét a motor megtalálásához!gabi holnap felhivlak
Jó cakát mindenkinek,
na lépek....jóccakát...ismét remélem hogy holnap szerencsém lessz és küldik ezt a redvaságot....
Neked még nem kell aludnod?
ja ja
Kóka környékén is van pár jó motoros.
Tápióbicskei pályát bezárták már pár hónapja . Nem motorozható sajnos.
fasz kivan...megteccett mint a szar most ez a k800....
csak azért elkéne passzolni előbb ezt hogy egy kicsit ebből is visszaforgassak....
Már világos minden
d750 volt aztán k750 öt percig....és sokáig w810i az lett szoftveres..aztán egy másik sony 530i asszem és és nemrég vettem pár hónapja k800i -t...de ez fasza ...jó képek és tud mindent ...szeretem
Azért annyira nem kelet még! van ott minden.....még cigányok is!
Na ezt azért hallottam ám!

Motocross - Ivánffy Kornél, Tápiószentmárton
Trial - Szelei Feri, Gomba; Marozsán Gabi, Monor; meg Én (mondjuk az érdekes, hogy a triálos társadalom ősmagja erre a vidékre tehető és egy rohadt szikla sincs a közelben!

De a Tápióbicskei MX pályát csak javasolni tudom, de gatyát felkötni oda!
Eddig nem k750i volt? Vagy szoftvercsere lett?
oksa köszi és meg vagy vele elégedve? mesélj róla nekem egy kicsit ha megkérhetlek mert megbízok a sonye ben...de a joystick az szopatott rendesen a k300 nál...igy aztán nem tom de a 3,2 mpx es kamera az ellensúlyozza
szia Gery.bocs hogy most irok de nem voltam a gépnél.a rámpa a Gábornál van,majd valamelyik nap átugrok és lemérem és telefonálok.A Gabi tudja a számod.előre is köszönöm.
nekem k800i van ...teljesen jó

csak információsjellegel kérdeztem ....hátha rámelegítem neked valakire
Sonyerricson K800i-t akarok
25 ért adom...2gbos memória karival....ha komolyan érdekel akkor még megbeszélhetjük ja és még garis
milyet akarsz ?
ezt mennyiért adod ?
na emberek NOKIA 6234 telcsi eladóóóóóóó......gyorsba mert odaáig meg vissza vagyok egy másik telcsiért
Vagy nincs internet.