Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondtam, hogy tudok Csak pont úgy hozta a sors, hogy kihívtak egy mérkőzésre
ilyenkor nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy előtte se tudtál pimgpongozni
Lassan egy hete vették le rólam, de pl a ping pongozás még nem nagyon megy
én is néztem mint a vettmalac hogy egy hónap ...de hát itt tart ma az orvostudomány
erre már csak oxstar csizma jön
Hát, a helyedben biztos kivárnám legalább a 6 hetet, de te tudod...
azt mondták nem szellőzik a műanyag
Akkor ilyen műanyagot kérjél a dokitól...vagyis összeírja mit kell venni hozzá aztán megveteti veled a gyógyszertárban(nem fizeti a biztosító), kezemre 2400ft volt, lábra akkor olyan 3-3,5 körül lehet, ja és van a kedvenc színedben(rózsaszín )
csak nekem nem lesz már gipszem mert én jövő szombaton koradélután már motorozok lenes gépével a tisén
öt percre meg nem akartak műanyagot adni tízezerért ...pedig én akartam
ja ezt leszedik jövő hétvégén.....addig narancsolok vele .....kicsi design hátha nyerek vele valamit
ennek nagy reklámértéke van
Szerintem sokkal jobb ez a műanyag izé, az átmeneti gipszem az hagyományos volt...olyan 1/4 súlyban a műanyag....
Ja, hogy neked még a hagyományos van. Nem tudtam, akkor nem szóltam
amúgy nem tudom milyen szellőzésről beszélsz mert ez eddig se szellőzött...full telibe van glettelve vastagon .......egy gombostűnyi luk se volt rajta....
Lesz még úgy, hogy nem tudod elég messze tartani magadtól...bele se merek gondolni milyen lesz így, szellőzés nélkül
Nem tudjátok véretlenül h a képesmotoronn kívül még hol hirdetnek használt motoros cuccokat?(mez gatya stb..)
hellósztok
lassan kész és ezt a szép gipszet nem adom oda
nem nem 31.én jössz gipszlevételre!
pár hét max. 4
Mikor veszik le?
nekem ne szellőzzön csak legyen narancssárga
Fanatikus Lesheted, hogy mikor fog ez szellőzni a házi KTM fényezés után