Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát akkor már Én is Nálam eladó egy Nokia 6260, 1 gigás memóriakártyával
Helló mindenkinek yamaha dt 80-as hoz keresek gyári első dobot és első lánckerék rögzitő lemezt.előreis köszi a sgitséget kérlek hívjazok 06 20 264 01 32-es számon üdv zoli
Ha valakit érdekel a motor eladó 80/50 de táblázva van a henger.91-es
ja. most én sem megyek sehova, majd ott mászkálok vele kicsit jövő héten, hogy bekopjanak a fékek...csak nagyobb előnnyel indul az ember az iszapban zsír új gumikkal mint kopottakkal...nem mintha ezen múlna az első hely
ebszőnyi is finom kemény most
arra se szabad rámenni most új gumival mert eltünnek a bütykök fél nap alatt
inkább legyen erdősvízmosásospatakossiratós mint az a betonkemény cross mint Dédesen.ú
Különbenis ha jó nagy a sár az a fasza, azt imádom
3ad osztályban semmi különös. Kiégeted a nevezési díjat oszt jónapot (kb 10e)
Átveszik a gépet (karok ne legyenek törve, lábtartók ne fixek legyenek) gond nélkül és mehetsz is a rajtrácsra.
megyek majd szurkolni a szar térdemmel,, nána egy igazi enduros pálya, sok erdövel,,
szorítunk..
amúgy kutyaszar egy pálya ...de hajrá mindenkinek az
mi szügséges ahoz hogy elindulhassak egy ilyen versenyen?
könyökvédőm nincs egyedül.....na meg berúgókar de az most nem számít addigra csak ideér
Jövőhét Bakonynána

Tegnap felraktam új gumikat, fékbetéteket, láncvezetőt, versenybenzint...most már tuti az élbolyban végzek
egyedül képtelenség betolni.....2 en is sokat szenvedtünk.....2-ben, 3-ban.....utánna már beindult....csak elcsúsztam kanyarban a pályán....és leállt és tolhattam fel 2x a dombra hogy beinduljon.....kicsit faszom kivolt már
hát én betolnám a helyedben és már tépném is a gázt
na ja.... 3 hónap kihagyás után.....fasz kivan már
nekem meg skype nincs fennt
csak ez a kurvára idegesítő hogy minden kész van a motoron csak ez a szar hiányzik....
nagyon ritkán..én skype -on lógok
te meg már rúgnál be mi ?
szoktál msn en lenni zoozee
csak az a szép az egészben hogy azt mondták hogy multhét péntekre itt lessz namost számításaim szerint akárhogy is hülye vagyok matekból de ez kicsit túlszaladt.....már szerda van és semmi.....
nincs
na van berúgókar ?
reggelt!
aloha
az alu40e ft a titán 50e ft
alu 40e ft tittán 50e ft