Ha nekem jött a kérdés akkor 250-es mz.
De a motor nem nekem lesz hanem bátyámnak aki már elég rég motorozik csak most szeretne egy endurót és akkor már úgy csinálnánk hogy nekem is jó legyen a jogsimhoz.
Mert most vagyok 19 és 2 év múlva vezethetném....
Üdv all!
Lehet nem ide kéne írnom a kérdésem,de hátha tud valaki segíteni.
Szeretnék venni egy 450-es KTM-et valahogy meg tudják oldani azt,hogy 25kw legyen a forgalmiba?
Mert mondtak nekem olyat,hogy nem meg olyat is,hogy folytással simán(persze haverok ismerősök mondták akik nem vágják nagyon a dolgokat szerintem).
És erre lennék kíváncsi...
Vagy csak akkor lehet megoldani ha új motort veszek szalonból?
Valami cucc, csak ilyen pénzlehúzó dolog...Bemegyek szombaton lepárkálok 25e ftot és a csóka kitölti a tesztlapomat, ennyiből áll, meg még kell egy kettes orvosi nyáron apával fogok melózni, mennyit vezethetek majd
Hellotok!
Eltünt a telefonom 06-30-624-4308 volt a szám Esztergomba még megvolt de otthon már nem találtam!
Sony Ericson K310i volt
csak azért közöltem mertha fórumról keresne valaki telón az ezen a számon már nem ér el és ha valakit felhívna és valami köcsögségeket dumálna az nem én vagyok!
Szewasztok! Kellene egy kis segítség!A kx-emen 3 szaltó után elrottyant a telom !Tudtok valakit aki tényleg megtudja csinálni és kimérni,mert a Damianik horror összeget kér!Nem kontár módon!
báááár...lehet ha ŐZIKÉT megkérdezném hogy lenne e Suzuki Rm 250 es berúgó karja, lehet hogy 10 perc és szerezni...kitudja mivel foglalatoskodik még a sóóóbizniszen kívül....
De a motor nem nekem lesz hanem bátyámnak aki már elég rég motorozik csak most szeretne egy endurót és akkor már úgy csinálnánk hogy nekem is jó legyen a jogsimhoz.
Mert most vagyok 19 és 2 év múlva vezethetném....
Lehet nem ide kéne írnom a kérdésem,de hátha tud valaki segíteni.
Szeretnék venni egy 450-es KTM-et valahogy meg tudják oldani azt,hogy 25kw legyen a forgalmiba?
Mert mondtak nekem olyat,hogy nem meg olyat is,hogy folytással simán(persze haverok ismerősök mondták akik nem vágják nagyon a dolgokat szerintem).
És erre lennék kíváncsi...
Vagy csak akkor lehet megoldani ha új motort veszek szalonból?
Eltünt a telefonom 06-30-624-4308 volt a szám Esztergomba még megvolt de otthon már nem találtam!
Sony Ericson K310i volt
csak azért közöltem mertha fórumról keresne valaki telón az ezen a számon már nem ér el és ha valakit felhívna és valami köcsögségeket dumálna az nem én vagyok!
hanem sima tarján...és itt van komárom-esztergom megyében
ott rendel doktor szatyina géza ...
www.gerecsemotor.hu