Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindent meg lehet oldani, csak ismerősök kellenek meg vastag pénztárca, de főleg a 2. a fontos
Bocsi nem vettem észre az "előzményt"
Ha nekem jött a kérdés akkor 250-es mz.
De a motor nem nekem lesz hanem bátyámnak aki már elég rég motorozik csak most szeretne egy endurót és akkor már úgy csinálnánk hogy nekem is jó legyen a jogsimhoz.
Mert most vagyok 19 és 2 év múlva vezethetném....
Milyen motorod van/volt?
Üdv all!
Lehet nem ide kéne írnom a kérdésem,de hátha tud valaki segíteni.
Szeretnék venni egy 450-es KTM-et valahogy meg tudják oldani azt,hogy 25kw legyen a forgalmiba?
Mert mondtak nekem olyat,hogy nem meg olyat is,hogy folytással simán(persze haverok ismerősök mondták akik nem vágják nagyon a dolgokat szerintem).
És erre lennék kíváncsi...
Vagy csak akkor lehet megoldani ha új motort veszek szalonból?
Valami cucc, csak ilyen pénzlehúzó dolog...Bemegyek szombaton lepárkálok 25e ftot és a csóka kitölti a tesztlapomat, ennyiből áll, meg még kell egy kettes orvosi nyáron apával fogok melózni, mennyit vezethetek majd
Szia(sztok)KKSZ.....Az meg mi közveszélyes közuti szállitó?
Azzal nem veszítessz semmit ha legalább felhívod , hogy van-e neki .
sziasztok
Hellotok!
Eltünt a telefonom 06-30-624-4308 volt a szám Esztergomba még megvolt de otthon már nem találtam!
Sony Ericson K310i volt
csak azért közöltem mertha fórumról keresne valaki telón az ezen a számon már nem ér el és ha valakit felhívna és valami köcsögségeket dumálna az nem én vagyok!
köszi írok azoknak akiktől rendeltem hogy mi van már.....mert megrendelem akor ezen a számon oszt kéész....még 1x köszi
foxgirl valami fejlemény az ügyben?
Próbálld meg ezen a számon a berugódat :308557633 vannak bontott cuccai!
Azt kifelejtettem, hogy Champions of Europe, Champions of England! We are Red Devils! Glory Glory Man United
bio melltartó
Szombaton KKSZ vizsga, végre legális teherfuvarozó leszek
na....délután betoljuk és húzunk ki a pályára....ezt már nem lehet tovább bírni....
hát ezzel foglalkoznak ott, mocik javitasa meg bontasa... eldaás telók felujitása...
Olyan kell aki tényleg nem basz... el!
csetényben is válalnak telofelujitást, telo egyenesitést
Szewasztok! Kellene egy kis segítség!A kx-emen 3 szaltó után elrottyant a telom !Tudtok valakit aki tényleg megtudja csinálni és kimérni,mert a Damianik horror összeget kér!Nem kontár módon!
báááár...lehet ha ŐZIKÉT megkérdezném hogy lenne e Suzuki Rm 250 es berúgó karja, lehet hogy 10 perc és szerezni...kitudja mivel foglalatoskodik még a sóóóbizniszen kívül....
ja jó oksa köszi
az nem salgótarján ott győzike van

hanem sima tarján...és itt van komárom-esztergom megyében
ott rendel doktor szatyina géza ...
www.gerecsemotor.hu