Hát... lehet csalódást okozok. De a pannóniáról műszakilag nem vok nagy véleménnyel. Az egyhengereseket az 559-es korabeli jawa ( ami nekem is van), átugorja, a kéthengerestől meg kitört a frász. Eccer hoztak egy pléhuszast, ami évek óta nem ment, hogy leheljek bele lelket. Berúgni nem lehetett, mert lement az a belső fogazás. Ha betoltam, időnként megállt valamelyik henger, gyújtás miatt. Ha éppen mindkettő ment, akkor meg a kuplung csúszott. Kicsit mindez sok volt együtt.
Amúgy a huszas meg a huszonegyes volt a koppintás, gondoljatok bele, az egyhengeres kommunista választékból ki is lógtak bőven. A japóknál viszont a szuzuki, a kawa meg a yami is gyártott többhengeres kétüteműt abban az időben...
én végignéztem,érdekes.szeretem az ilyen régi dok filmeket.van egy csomó 60évekböl motorsport ujságom.nagyon komolyak benne a krosszos faszik,viccesek a cuccaik De akkoriba ez nagy szám volt
néztétek a küzdelem című videókat?...........ma felkerült a hetedik epizódja ...(a hatost nincs)...de nem is azért csak kíváncsi lettem volna a véleményetekre mert azért ti már "éltetek és láttatok" akkoriban
jó még gyerekek voltunk de azért hallottunk egy két dolgot már ..meg volt pannóniánk is .....
amúgy ma vettem észre , hogy van ez a videósorozat itt
Az eléggé orientált kérdésedre azt tudom mondani, hogy nekem gipsz max falon tud tecceni. De mondjuk, hogy dizájnos... beragaszthatod az emlékkönyvedbe
Vazz, biztos szar. És 1987-ben voltam gipszben utoljára... akkor is csak 3 napig, de majd begolyóztam. A negyedik napon elmentem fekvőgipsszel biciklizni, bokában el is tört a cucc... levágtam körömollóval... aztán majd beszartam , úgy fájt. Most az volt a mázlim, hohy nem tört meg nem szakadt. A negyedik napon fel tudtam kelni... hát kitartást...Szálasi is ezt mondta
Amúgy a huszas meg a huszonegyes volt a koppintás, gondoljatok bele, az egyhengeres kommunista választékból ki is lógtak bőven. A japóknál viszont a szuzuki, a kawa meg a yami is gyártott többhengeres kétüteműt abban az időben...