Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát... lehet csalódást okozok. De a pannóniáról műszakilag nem vok nagy véleménnyel. Az egyhengereseket az 559-es korabeli jawa ( ami nekem is van), átugorja, a kéthengerestől meg kitört a frász. Eccer hoztak egy pléhuszast, ami évek óta nem ment, hogy leheljek bele lelket. Berúgni nem lehetett, mert lement az a belső fogazás. Ha betoltam, időnként megállt valamelyik henger, gyújtás miatt. Ha éppen mindkettő ment, akkor meg a kuplung csúszott. Kicsit mindez sok volt együtt.

Amúgy a huszas meg a huszonegyes volt a koppintás, gondoljatok bele, az egyhengeres kommunista választékból ki is lógtak bőven. A japóknál viszont a szuzuki, a kawa meg a yami is gyártott többhengeres kétüteműt abban az időben...
én végignéztem,érdekes.szeretem az ilyen régi dok filmeket.van egy csomó 60évekböl motorsport ujságom.nagyon komolyak benne a krosszos faszik,viccesek a cuccaik De akkoriba ez nagy szám volt
Nekem meg a kocsim
állitólag jövö héten 30-33fok lesz.Amugy klimás vagyok
iszok egy sört addig míg nikk ideírja a frankót a pannóniával kapcsolatban

azt ne írd , hogy tőlünk lopták a pléhuszast a japánok ......ez fordítva történt......
néztétek a küzdelem című videókat?...........ma felkerült a hetedik epizódja ...(a hatost nincs)...de nem is azért csak kíváncsi lettem volna a véleményetekre mert azért ti már "éltetek és láttatok" akkoriban
jó még gyerekek voltunk de azért hallottunk egy két dolgot már ..meg volt pannóniánk is .....
amúgy ma vettem észre , hogy van ez a videósorozat itt
Szarok a média baromságaira.... bármelyik strandon láthat az ember hasonlót

Ráadásul az a buzi nárai is pofázott
Az eléggé orientált kérdésedre azt tudom mondani, hogy nekem gipsz max falon tud tecceni. De mondjuk, hogy dizájnos... beragaszthatod az emlékkönyvedbe
nemtudod menyni lesza beugro?
Én is szeretem a 2 személyes járgányokat.
05.24-én szombaton végre Nyíregyházán a Kelet-Kupa forduloja, az edzések 9-től kezdődnek!
énis vok
itt vagyok
Elmentetek királynőt nézni, vagy hova lettetek
Mikor tölti fel a képeket amiket én már feltöltöttem az oldalra? Május 18 óta feldolgozás alatt állnak a képeim...
nem rossz, a kűlsö felére ráfesthetnéd az oxtar tcx-et,, az tuti lenne,,
amúgy, hogy teccik a gipszem ?
én 87- ben katona voltam az se volt túl jó
Vazz, biztos szar. És 1987-ben voltam gipszben utoljára... akkor is csak 3 napig, de majd begolyóztam. A negyedik napon elmentem fekvőgipsszel biciklizni, bokában el is tört a cucc... levágtam körömollóval... aztán majd beszartam , úgy fájt. Most az volt a mázlim, hohy nem tört meg nem szakadt. A negyedik napon fel tudtam kelni... hát kitartást...Szálasi is ezt mondta
nekem 1 személyes a drz
akkor nekem lehet azért csinálták meg mert nem volt meg a rendszám és nem látták, hogy görbe
Nekem az eredetvizsgát is alig akarták megcsinálni, hullámvasutás style-ja van a rendszámomnak
Nem tudom. Eddig minden moccom 2 személyes volt. És nem hiszem, hogy eredetiségen lehet ilyet kavarni. Annak nem ez a célja