hát azt a legdrágább 16 ezrest tudom 9000. huf-ért...attól jobb nincs ...ilyen sima halandőknak persze
a ktm gyári versenyzők meg Istenszámba mennek ...ott akármi is lehet
Mondjuk lassan egy hátsó gumit is kéne vennem, még elmegyeget szerintem egy fél nyarat, de már júliusig kell kibírni valahogy...aztán indul a munka, ami móka és kacagás lesz
KKSZ vizsgáról meg annyit, hogy egy délelőttért lecsengettem 28e ftot, de aki 2félére ment az 50et fizetett...vizsga menete: 8kor adategyeztetés...aztán elkávézgattak meg beszélgettek, 10kor elkezdtük a vizsgát...szóltak hogy aki hozzáér a vizsgalaphoz még oda nem ér egy tanár annak eltörik a kezét...szépen kitöltötték mindenkinek aztán mehettünk haza...
Köszi, és a nem 16ezres gyárin kívül valami embereibb, diákok számára is megfizethető fékbetétet is tudsz mondani?Momentán van egy 10esem szóval annyi a keret...
mikor nem ferrodol , kevlár, kerámia, carbon-ból van hanem szinterfém...ez olyasmi látszatra mintha darált rezesbronz lenne rárakva......majd mindjárt tolok képet csak kell találnom...
de 9000.ft a 16 ezres szinterbetét ...enyémbe is az van ....
nem nagyon baszódok az elsőfékkel egy két ezer ft-miatt
ahol mi járkálunk nembaj ha rendbe vannak a dolgok....
annyiért goldfren sincs előre..... de a gyárit lehet szerezni okosba 9 ezer-ért és lényegesen jobb mint a goldfren 7000-ért
amúgy a gyáriért zsemberynél 16 pénzt akartak
hát mi is arról beszéltünk csak múltkor nemtaláltuk a 19 ezres cetka láncot sehol...vagy valaki mondta hogy nincs olyan.....bár a ktm -em ezt már nem szeresse
de a 250 kétütemű crossgép bírta sokáig ....két szezont elment vele
jó a szett 30.000 kb. arra ráfújsz két év alatt még 25.000ért sprét is ( úgy ment el d nem kímélve)
Olvastam a hajnali párbeszédeket, ha bele szóllhatok a lánc választásba. Az én tapasztalatom az , hogy vagy "O" v "X" gyürűs láncot érdemes venni mert hosszú távon meghálállja magát. Nem nyúlik ezálltal nem kopik ki a fogaskerék. Több mint egy éve megvan a gépem 1 feszítettem láncot!
elég ha kifizeted