Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nuku....

hát most megyek vissza motorozni terepre... motor az lesz

banditnak meg majd kiderül mi lesz a sorsa... ha érdemes megcsinálni akkor megcsinálom ha nem akkor eladom alakatrésznek.

de vissza fogok menni azért mocizni aszfaltra... de a crosst is folytatom..

de most egyenlőre pihi :D
Add ki a cimét a gecinek
Jobbulást ,ha maradtál volna a crossmotornál ez most nem történik meg.
igen, msot csináltam rá a A mert csak A1 van.... az valszeg ugrik
zsernyákok kinn voltak mivel mentő is kellett
Lassan mindenki összetöri magát Jobbulást!
Wazze 17évesen!?Nekem eszembe nem jutott volna!oké elverni az renben De megölni?Ijessztö hogy mik vannak.Szegénynek a szülei,én belehalnék...
olyan hévvel jött h egyből lerepültem a motorról í(ez volt a szerencsém) a bukó lerepült a fejemről ( be volt csatolva)

motort nekikúrta egy beton villanyoszlopnak... blokk kitört a helyérő, kormánykifli 4 darabba tört, teleszkóp becsúszószára kitört az alu becsúszónól, hűtő leszakadt, sztem a váz is deformálódott... 1 ép rész nincs as mocin...

a betonoszlopból kitört egy méretes darab.....

de a balfaszjankó 2 utcával lejebb tudott megállni. meg se kérdezte hogy vagyok , csak elkezdte mondani h milyen gyorsan jöttem... a szomszédok majdnem összeverték ha kurva anyád lassan jött a mocis.. de nem ismerte be
Jobbulást, Ádi.. nos ilyen és hasonló esetek miatt szoktam le az aszfaltbetyárkodásról... mennyivel jobb ennél az én sima offródos bokaficamom
akkor ezt beszoptad sajna ...betétlap...és stb....

ja és jobbulást ..heverd ki !
Nem tudom. De hihetetlen, hogy gyerekek ilyenre képesek
uhh bakkerr....akkor kártérités ilyesmi?
meg a jogsid se volt jó rá nem?
egy jobbkezes utcában elbasztak 70 el, motorostúl.... motor totálkár autónak semmi baja

én fejemen 2 helyen összevarva, bal csukló repedt, jobb zúzódott, térdem zúzódott, enxhe agyrászkódás, de amúgy jól vagyok :D

PAPÍRON ÉN VAGYOK A HIBÁS. gyakortlatilag ne. mivel az autós 3x os sebességtúllépéssel jött mivel lakó pihenő, féknyom nuku.

a keresztezősés jól belátható... de nagyon gyorsan jött.... én pedig sajnos túl lassan... (30)
Jobbulást, lassan több törött ember van, mint ép
szewa ádi ..nebasszálföl...mindenki haldoklik manapság....már mindenki gipszes erre ...tönkre fog menni a mol mert nem vísszük a benzinjüket

mi lett véled?
csütörtökön engedtek ki a kórházból
kicsit átmentek rajtam.... motor tk, majdnem én is
mit műveltél?
üdv emberek.

megkésve bár csak egy kicsit összetörve
Már néha benyikkan egyet az első fék remélem kibírja még ideér a törött lábával a fékbetét
Kitakarítottam ma 3 autót zoozee, úgyhogy most van egy kis pénzmagocskám
lesz mit ..megismertetlek egy méltatlanul elfeledett együttest ...de annyira azért nem jó csak kíváncsi vagyok hogy tetszik -é
magyar amúgy ...te meg nem szereted sajnos de nem baj
igen már reggel 8-kor
Hali,milyen lehet ott egy szakmunkásképzö Fürész 2?

nem fog esni senki sem
csak szép sorban...
jobbról balra haladva