Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.
Gondolom, mikor bnö mosogatja a biguridat
még nem de sanszos h el akarjá mivel kategórián kívül vezettem, de ezt simán megbugázzuk..

na de most már télleg megyek

majd jövök srácok

vigyázzatok magatokra
Jobbulást !
A lábtöréses sztori? Akkor elütöttek terepen?
Érvelj is. Az egyenrangún nem lehet csak úgy átveretni. Hiszen fel kell rá készülni, hogy elsőbbséget kell adni valakinek. Amikor én vizsgáztam, ez külön szopatás tárgya volt. Ha átverettél az egyenrangún, úgy megrántottak, mint egyszer..... És ez így helyes
hétfő este vittek be, szerdán reggel jöhettem ki.. és kivételesen úgy jöttem ki a kórházból h jól elvoltam mert mindenki tök jó fej volt....

de a körülugrálás itthonra vonatkozik...a fürdetés rész az nagyon élvezem
Nebassssz elvették a béédet?!?!?
Mint például nekem is, anno
na én megyek pihizni. fájnak a csik izé csuklóim
Én nem igazán örültem hogy a korházban körülöttem fontoskodtak.
Azér arra hálistennek kisebb az esély... csak a kivételezetteknek jön össze
igen ezzel én is érveltem
Azért kisebb az esély rá
Azért ez egy érdekes sztori, akkor is, ha ő jött jobbról. És ha neki jobbról is jön valaki? Megállt volna? Lehet, még a veszélyeztetést is rá lehet bizonyítani
viszont jó dolog ápoltnak lenni.. körbeugrál mindenki főleg a bnőm :) szal egész jól ki lehet ezt használni

de azé ne csináljon senki ilyet azé mert iylenre vágyik.. inkább fizessen be egy pimp showra
estét!
elütnek terepen is
most volt időm átgondolni a dolgokat.... és mivel nincs zsebbő most 1,5 millám. egyenlőre lehet h szerzek egy pit et ökörködni itt a kerületben. aztán szép lassan lesz újra moci
Nyárra nem szervez valaki egy találkozót? Annak örülnék a legjobban, ha itt Kiskunhalason rendeznénk A helyet akkor állom
a jobbkezet nem lehet kimagyarázni sajnos... de ahol tudjuk megbaszatjuk az autóst....

nameg a B s jogsimért megy majd a fellebezés, mert a munkám ellátásához kell
Jaja... nekem is van 3 db fiam.... néha rendesen aggódom értük

Baszki vigyázzál magadra!
Nincs még egy napszemüvegesmenőzősmaffiózós ismerősőm akinek egyik képen Pastrana feje van
Ne hagyd magad!Mond hogy toldat a mocit Agyrázkodásod volt bármit mondhatsz,tuti lesz tárgyalás.Amugy jobbulást!